. . .

آموزش طرز تهیه کرم نسکافه و شکلات

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم کرم نسکافه و شکلات
شیر۴ پیمانه
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
شکر۱ پیمانه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
آب جوش¼ پیمانه
پودر نسکافه۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ۵۰ گرم

برای تهیه کرم نسکافه و شکلات خوشمزه در ابتدای کار خامه صبحانه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه خامه را به صورت مداوم هم می زنیم تا کاملا روان شود.
شیر و شکر را به قابلمه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شود. در ادامه آب سرد را به همراه ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری بنماری می کنیم.
زمانی که ذرات شکر کاملا حل شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس ژلاتین بنماری شده را به آن می افزاییم. در ادامه مایه را به دو قسمت یکسان تقسیم کرده و به یکی از قسمت های مایه، پودر کاکائو را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
حالا پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده تا کاملا حل شود، سپس به مخلوط شیر باقی مانده می افزاییم و هم می زنیم تا بافت مایه یکدست شود. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب کرده و درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.
لایه نسکافه ای را درون قالب ریخته و قالب را درون یخچال قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا نیم بند شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم.
حالا مایه شکلاتی را روی لایه نسکافه ای ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند تا ببندد. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس کرم نسکافه و شکلات را درون ظرف سرومان بر می گردانیم.
در ادامه کرم نسکافه ای را به همراه ترافل های رنگی و گل تزیین می کنیم. در نهایت این دسر را به اندازه و فرم دلخواه برش زده، سپس سرو می کنیم. کرم نسکافه و شکلات را می توانید درون لیوان های تک نفره نیز درست کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین