. . .

آموزش طرز تهیه کهیر (یک نوع پودین هندی)

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:
شیر دو گیلاس
برنج جوش داده شده یک گیلاس
بوره نظر به میل تان
زعفران چند تار
کشمش مقدار لازم (10 الی 12 دانه)
کاجو 10 الی 12 عدد
هیل کوبیده شده نیم قاشق چایخوری
پسته میده یک قاشق غذا خوری
شیر غلیظ (در قوطی نیز در بازار موجود است) نیم قوطی
طرز تهیه:
1. در یک دیگ شیر را جوش داده بعداً برنج جوش داده شده را که قبلاً صاف کرده اید به آن اضافه کنید.
2. بعداً بوره را اضافه ساخته و با کفگیر بوره و برنج را خوب شور دهید اگر شور ندهید میسوزد. برای 10 الی 15 دقیقه آنرا جوش دهید.
3. بعداً زعفران را به آن اضافه کرده و چمچه زده بروید برای 5 دقیقه.
4. بعداً شیر غلیظ، کشمش و کاجو را به مواد اضافه کنید .
5. باز هم برای 5 الی 7 دقیقه بگذارید جوش بخورد. به یاد داشته باشید برنج شیر را در خود جذب میکند در صورت ضرورت شیر اضافه کنید تا کهیر خود را لخته نسازد و یک اندازه شیر داشته باشد.
6. حالا کهیر هندی شما آماده است میتوانید گرم و یا بعد از کمی سرد شدن آنرا نوش جان کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین