- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
- شکر آسیاب شده ۱/۳ پیمانه
- شکر دانه ریز ۱/۸پیمانه
- وانیل ۱ق چای خوری
- نمک یک پنس
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر پودر شده با همزن برقی با سرعت تند بزنید تا جایی که زرده حجیم و رنگ آن کرمی رنگ شود.
خامه را داخل ظرفی ریخته و روی گاز بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد در حدی که دور ظرف حباب ریزی زد کافی می باشد. خامه را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. در انتها نمک را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
وقتی مایه دسر خوب مخلوط شد، به کمک یک پارچ آن ها را داخل ظرف های رمکین یا پیرکس بریزید و ظرف ها را داخل یک قالب مستطیل بزرگتر قرار دهید و کف قالب را آب جوش مرحله اول را بریزید. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود( زمانی که دور دسر سفت و مرکز آن ژله ای بود کافی می باشد)سپس از فر خارج و بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در انتها سطح کار را شکر دانه ریز بریزید و در فر بمدت ۵ دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا شکر ها کاراملی شوند. سپس بمدت ۳۰ دقیقه دوباره در یخچال در قرار می دهید. به همین راحتی دسر فرانسوی ما خاضر شد شما روی کرم بروله را به دلخواه می توانید از با خامه قنادی یا میوه تزئین کنید.
برای پخت این دسر در مایکروویو یا سولاردم دقیقا باید مانند فر عمل کنید. بدین صورت که سه پایه کوتاه را داخل مایکروویو قرار دهید و قالب رمکین ها را داخل آن بگذارید و زمان را برای ۱۶۰ درجه و ۲۰ دقیقه زمان تنظیم کنید تا پخته شود. سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و مانند مرحله قبل کمی شکر ریخته و بگذارید تا گریل شود.
نام موضوع : طرز تهیه کرم بروله
دسته : آموزش آشپزی