Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
گندم را از شب قبل تر کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد...
مواد لازم:
گندم پوست کنده 3 کیلوگرم
گوشت گوسفند 1 کیلوگرم
مسکه 250 گرم
نمک 2 قاشق غذاخوری
آب 3 برابر گندم
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل تر کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشت کوب کوبید. مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.
حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین پسته را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. مسکه و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.
نام موضوع : طرز تهیه حلیم
دسته : آموزش آشپزی