. . .

آموزش طرز تهیه حلیم

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


گندم را از شب قبل تر کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد...

مواد لازم:

گندم پوست کنده 3 کیلوگرم

گوشت گوسفند 1 کیلوگرم

مسکه 250 گرم

نمک 2 قاشق غذاخوری

آب 3 برابر گندم

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل تر کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشت کوب کوبید. مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.

حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین پسته را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. مسکه و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.
 
نام موضوع : طرز تهیه حلیم دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین