- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم:
60 میلی لیتر آب لیمو
1 عدد تخم مرغ
کرم 25 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
60 گرم عسل مایع
2 گرم ژلاتین (12 میلی لیتر آب سرد)
50 گرم شکلات سفید
50 گرم کره
ژلاتین را در آب سرد حل کنید.
در قابلمه ای آبلیمو، تخم مرغ، خامه، نشاسته ذرت، عسل مایع را با هم مخلوط کرده و مدام هم بزنید تا به مرحله جوش برسد اما نجوشانید.
خامه را از صافی رد کنید، ژلاتین، شکلات سفید و کره را به خامه داغ اضافه کنید، با همزن بزنید.
روی خامه تمام شده را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
60 میلی لیتر آب لیمو
1 عدد تخم مرغ
کرم 25 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
60 گرم عسل مایع
2 گرم ژلاتین (12 میلی لیتر آب سرد)
50 گرم شکلات سفید
50 گرم کره
ژلاتین را در آب سرد حل کنید.
در قابلمه ای آبلیمو، تخم مرغ، خامه، نشاسته ذرت، عسل مایع را با هم مخلوط کرده و مدام هم بزنید تا به مرحله جوش برسد اما نجوشانید.
خامه را از صافی رد کنید، ژلاتین، شکلات سفید و کره را به خامه داغ اضافه کنید، با همزن بزنید.
روی خامه تمام شده را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
نام موضوع : طرز تهیه کرم لیمو و عسل
دسته : آموزش آشپزی