- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- شکر 1/3 پیمانه
- آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
همزن رو روشن می کنیم و با دور متوسط همزن شروه به همزدن زرده ها همراه با شکر می کنیم تا مخلوطمون کم کم رنگش روشن بشه و حجم بگیره. بعد از اینکه مخلوط شکر وزرده ها کرم رنگ و کشدار شد،وانیل رو اضافه می کنیم. سپس شیر رو به تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.
شیر رو کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم. حالا آرد سفید رو به نشاسته ذرت اضافه و مخلوط و با هم الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.
حالا همه مخلوط رو داخل یک ماهیتابه دیواره بلند یا شیر جوش نچسب می ریزیم و روی شعله ملایم قرار می دیم و مرتب هم می زنیم.
به سرعت مخلوطمون شروع به قوام گرفتن می کنه و غلیظ تر میشه.اصلاً از پای گاز کنار نرین و مرتب مواد رو با لیسک یا قاشق چوبی هم می زنیم.
شکلات رو بعد از اینکه شعله رو خاموش کردیم در حالیکه کرم هنوز حرارت داره اضافه می کنیم و خیلی سریع به هم میزنیم و تا کرم کاملاً یکدست بشه. برای استفاده از کرم پاتیسر اجازه می دیم تا کاملاً خنک بشه، بعد استفاده می کنیم. برای اینکه حالت فرم گرفته تری داشته باشیم اون رو داخل یخچال قرار می دیم و بعد از گذشت یکی دو ساعت استفاده می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه کرم پاتیسیر
دسته : آموزش آشپزی