. . .

آموزش طرز تهیه کرم پاتیسیر

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 1/3 پیمانه
  • آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
برای شروع ابتدا زرده ها داخل یک کاسه می ریزیم، سپس شکر رو به زردها ها اضافه می کنیم.
همزن رو روشن می کنیم و با دور متوسط همزن شروه به همزدن زرده ها همراه با شکر می کنیم تا مخلوطمون کم کم رنگش روشن بشه و حجم بگیره. بعد از اینکه مخلوط شکر وزرده ها کرم رنگ و کشدار شد،وانیل رو اضافه می کنیم. سپس شیر رو به تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.
شیر رو کم کم اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم. حالا آرد سفید رو به نشاسته ذرت اضافه و مخلوط و با هم الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.
حالا همه مخلوط رو داخل یک ماهیتابه دیواره بلند یا شیر جوش نچسب می ریزیم و روی شعله ملایم قرار می دیم و مرتب هم می زنیم.

به سرعت مخلوطمون شروع به قوام گرفتن می کنه و غلیظ تر میشه.اصلاً از پای گاز کنار نرین و مرتب مواد رو با لیسک یا قاشق چوبی هم می زنیم.
شکلات رو بعد از اینکه شعله رو خاموش کردیم در حالیکه کرم هنوز حرارت داره اضافه می کنیم و خیلی سریع به هم میزنیم و تا کرم کاملاً یکدست بشه. برای استفاده از کرم پاتیسر اجازه می دیم تا کاملاً خنک بشه، بعد استفاده می کنیم. برای اینکه حالت فرم گرفته تری داشته باشیم اون رو داخل یخچال قرار می دیم و بعد از گذشت یکی دو ساعت استفاده می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین