. . .

آموزش طرز تهیه باداگی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

باداگی آب انگور فشرده و متراکم شده ایست که در غذاهای گرجستان برای تهیه شیرینی و دسرهای محبوبی مانند Pelamushi، churchkhela، kalucha و tinklapi استفاده می شود.

مواد لازم : 5 کیلو انگورسفید رسیده ( که 2 لیتر آب میوه به شما می دهد )

طرز تهیه :
انگورها را شسته و ساقه های آنها را جدا کنید.
یک صافی را در یک کاسه بزرگ قرار داده و انگورها را در آن له کنید .
له کردن انگورها را تا زمانی که تنها پوست و هسته آنها باقی بماند ادامه دهید .
در پایان بوسیله دست خود آخرین قطرات آبمیوه را نیز مطابق شکل تهیه کنید .

آب میوه بدست آمده را به قابلمه بزرگی منتقل کرده و اجازه دهید تا با حرارت متوسط جوش بیاید . سپس حرارت را تا حداقل ممکن، پائین آورده و بگذارید 3 ساعت این جوش و خروش آب میوه ادامه پیدا کند تا زمانی که مقدار آب میوه از نصف کمتر شود . بوسیله این فرایند شکر با شیرینی 60% بدست می آید .

بر روند جوش خروش آب میوه نظارت داشته و زمانی که بر سطح آن مواد زائد جمع شد آنها را از آبمیوه جدا نمائید .

پس از گذشت 3 ساعت و کاهش آب میوه به نصف بوسیله یک غربال خوب آبمیوه را در یک کاسه صاف کنید .

✅ آب میوه باید روشن شود .

✳️ نگهداری: باداگی را می توان بوسیله قالبهای شیشه ای مهر و موم شده ذخیره کرد . از باداگی در اکثر غذاهای گرجی می توان استفاده کرد . همچنین باداگی یک نوشیدنی مفرح ، انرژی زا و شیرین می باشد .
 
نام موضوع : طرز تهیه باداگی دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین