. . .

آموزش طرز تهیه کرم بروله

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
  • شکر آسیاب شده ۱/۳ پیمانه
  • شکر دانه ریز ۱/۸پیمانه
  • وانیل ۱ق چای خوری
  • نمک یک پنس
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. برای این دسر نیاز به قالب رمکین یا پیرکس دارید. آنها را خوب چرب کرده زیرا دسر داخل همین ظرف ها سرو می شود. برای این دسر نیاز داریم به ۳ پیمانه آب داغ نیاز داریم پس آن را تهیه و اندازه کنید.
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر پودر شده با همزن برقی با سرعت تند بزنید تا جایی که زرده حجیم و رنگ آن کرمی رنگ شود.
خامه را داخل ظرفی ریخته و روی گاز بگذارید تا گرم شود، ولی نجوشد در حدی که دور ظرف حباب ریزی زد کافی می باشد. خامه را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کنید. در انتها نمک را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

وقتی مایه دسر خوب مخلوط شد، به کمک یک پارچ آن ها را داخل ظرف های رمکین یا پیرکس بریزید و ظرف ها را داخل یک قالب مستطیل بزرگتر قرار دهید و کف قالب را آب جوش مرحله اول را بریزید. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود( زمانی که دور دسر سفت و مرکز آن ژله ای بود کافی می باشد)سپس از فر خارج و بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید. در انتها سطح کار را شکر دانه ریز بریزید و در فر بمدت ۵ دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا شکر ها کاراملی شوند. سپس بمدت ۳۰ دقیقه دوباره در یخچال در قرار می دهید. به همین راحتی دسر فرانسوی ما خاضر شد شما روی کرم بروله را به دلخواه می توانید از با خامه قنادی یا میوه تزئین کنید.

برای پخت این دسر در مایکروویو یا سولاردم دقیقا باید مانند فر عمل کنید. بدین صورت که سه پایه کوتاه را داخل مایکروویو قرار دهید و قالب رمکین ها را داخل آن بگذارید و زمان را برای ۱۶۰ درجه و ۲۰ دقیقه زمان تنظیم کنید تا پخته شود. سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و مانند مرحله قبل کمی شکر ریخته و بگذارید تا گریل شود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین