- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم کرم انبه | |
انبه درشت | ۱ عدد |
شیر | ۳ پیمانه |
شکر | سه چهارم پیمانه |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق سوپ خوری |
آب | نصف پیمانه |
وانیل | کمی |
خامه | ۱۵-۰ گرم |
برای تهیه کرم انبه در ابتدای کار، ژلاتین را درون یک کاسه کوچک می ریزیم. سپس آب سرد را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا به صورت بن ماری حرارت ببیند و حل شود.
وقتی ژلاتین حل شد و کامل شفاف شد، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. درون یک قابلمه، شیر و شکر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود. از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم.
خامه را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم تا به دمای محیط برسد. در ادامه خامه را کم کم به مواد شیری اضافه می کنیم و به همراه وانیل مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی یک دست شود. انبه را شسته و پوست می کنیم.
سپس هسته آن را جدا کرده و درون غذا ساز قرار می دهیم تا پوره شود. در ادامه می توان آن را با رنده نیز پوره کرد. ژلاتین را به انبه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و به مخلوط شیر اضافه می کنیم. بعد از این که کامل مخلوط شد،
مخلوط را از صافی رد می کنیم. این کار باعث می شود پوره یکدست شود و دسر ما زیبا تر شود. در ادامه قالب سیلیکونی را برداشته و روی کی بشقاب یا سینی قرار می دهیم، سپس مواد کرم را درون آن می ریزیم.
سپس حدود ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد. وقتی دسر به طور کامل بست، کناره های دسر را آزاد کرده و قالب را در ظرف مناسب بر می گردانیم. سپس با گل های خوراکی یا اکیلی خوراکی روی آن را تزیین می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه کرم انبه
دسته : آموزش آشپزی