. . .

آموزش طرز تهیه موس بلوبری

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم :

شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( یا نصف بسته پودر ژله بلوبری )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان آب بن‌ماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )

ابتدا شیر و خامه قنادی روا می‌گذاریم در دمای محیط تا هم دما شوند (خامه قنادی کاملا یخش باز شده باشد )، سپس خامه و ‌شیر را روی‌ حرارت قرار می‌دهیم و پودر ژله و شکر را هم از همان ابتدا اضافه میکنیم. مدام هم میزنیم، وقتی کاملا این سه باهم یکدست ترکیب شدند، حرارت را خاموش میکنیم و اجازه می‌دهیم‌ مخلوطمان کاملا خنک بشود.

پنیر روا در کاسه همزن میریزیم و با دور تند هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشود.
میوه بلوبری را ‌که در غذاساز‌ میکس کرده‌ایم را به‌آن اضافه می‌کنیم و‌ باز با همزن مقداری دیگر هم زده تا مخلوط شوند، سپس مخلوط شیر و خامه و ژله‌ای که دیگر کاملا خنک شده‌اند را اضافه کرده و در آخر ژلاتین بن ماری شده را که کاملا از حرارت افتاده است را اضافه می‌کنیم. با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشوند.

مقداری از مایه دسر را داخل لیوان ها ریخته و می‌گذاریم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج میکنیم.
مابقی مایه دسر را که به‌آن دانه چیا ( یک ق غ )یا تخم‌شربتی به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کرده‌ایم را روی لایه قبلی ریخته و نیم ساعت دیگر داخل فریزر می‌گذاریم، سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین