. . .

آموزش طرز تهیه دسر کیک و موس شکلات لایه‌ای با سس شکلات

تالار آموزش آشپزی

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #1
لازم به توضیح است که با این حجم از مواد تعداد زیادی دسر کیک موس شکلات لایه‌ای خواهید داشت و شما می‌توانید در صورت اضافه آمدن مواد، کیک را با سلفون به خوبی پوشش دهید و در فریزر تا 4 ماه نگهداری کنید. همچنین همان ‌طور که مستحضر هستید موس شکلات خود به تنهایی یک دسر کامل محسوب می‌شود و می‌توانید به تنهایی سرو نمایید.

برای تهیه این دسر از پاوند کیک بهره خواهیم برد چرا‌که در ساختار این کیک از کره استفاده شده است و با قرار دادن در یخچال سفت خواهد شد. لذا، به راحتی از قالب خارج خواهد شد. و به محض متعادل شدن دمای دسر با محیط از لطافت خوبی برخوردار می‌شود.

همچنین می‌توانید سس شکلات را با اضافه کردن بادام و یا فندق تست داده شده به عنوان شکلات صبحانه برای کودکان خود در نظر بگیرید. از سس شکلات در تزیین بسیاری از کیک‌های خانگی از جمله کیک مکزیکی‌ می‌توانید بهره ببرید. علاوه بر سس شکلات می‌توانید انواع مختلفی از سس‌ها را برای طعم دادن به غذاهای مختلف تهیه کنید.​
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #2

مواد لازم جهت تهیه لایه پاوند کیک شکلاتی​

تخم مرغ2 عدد
آرد210 گرم
کره112 گرم
پودر‌کاکائو56 گرم
شکلات56 گرم
بکینگ‌پودر1 قاشق چایخوری
جوش‌شیرین3/4 قاشق چایخوری
نمک1 پینچ
شیر1/2 پیمانه
آب1/2 پیمانه


طرز تهیه لایه پاوند کیک شکلاتی​

  1. ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. شکلات قهوه‌ای را خرد کنید و به روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم روی بخار کتری) و یا در مایکروویو ذوب کنید. توجه داشته باشید که شکلات ذوب می‌سوزد. لذا، اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید در دو و یا 3 مرحله 30 ثانیه‌ای این کار را صورت دهید و هر 30 ثانیه شکلات را خارج کنید و کاملا هم بزنید.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #3
  1. شکر، پودر‌کاکائو و کره را با درجه متوسط رو به تند به مدت 3 دقیقه بزنید. پس از هم‌ زدن باید مایه‌ای صاف و یکدست که اثری از پودر‌کاکائو در آن نیست داشته باشید.
  2. در این مرحله تخم مرغ‌ها را با فاصله یک دقیقه از هم اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  3. کلیه مواد به خوبی باید ترکیب شوند برای این منظور همزن را به کف ظرف نزدیک کنید و مرتب به اطراف حرکت دهید تا جایی از قلم نیفتد.
  4. در این مرحله شکلات ذوب‌شده که از قبل آماده کرده بودید و کمی از داغی افتاده است را به مایه اضافه کنید. شکلات نباید خیلی داغ باشد که کره را تحت‌الشعاع قرار دهد و نیز نباید خیلی سرد شده باشد که دوباره به شکل نیمه جامد درآمده باشد.
  5. شکلات را به خوبی با مواد ترکیب کنید.
  6. در ظرف نسبتا گودی مواد خشک شامل: آرد، بکینگ‌پودر، جوش‌شیرین و نمک را ترکیب کنید و از الک ریز رد کنید.
  7. شیر و آب را 45 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شوند.
  8. مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.
  9. در حین هم زدن شیر و آب ترکیب شده و گرم را به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که مواد خشک میل به ته‌نشین شدن دارند. لذا، به هنگام هم زدن مرتب زیر و اطراف مایه را مخلوط کنید.
  10. کف قالب 20 در 20 را با روغن جدا کننده اسپری کنید. در صورت در دسترس نداشتن روغن جدا کننده می‌توانید کف قالب را به روغن جامد و یا مایع آغشته کنید و سپس آرد‌پاشی کنید و در نهایت اضافات آرد را به خوبی بتکانید. مایه کیک را به قالب منتقل نمایید و مواد را در قالب به طور یکنواخت پخش کنید.
  11. کیک را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 به مدت 18 دقیقه پخت کنید. مدت زمان پخت بسته به نوع فر‌ها متفاوت است. زمانی که احساس کردید پخت کیک کامل شده است با دست امتحان کنید اگر روی سطح کیک را فشار دهید و به راحتی به جای قبلی خود باز گردد یعنی کیک پخته است.
  12. کیک را پس از رسیدن به دمای محیط قالب بزنید.
  13. موس شکلات قهوه‌ای آماده شده را به قالب‌ها منتقل کنید. توجه داشته باشید که جا برای یک لایه موس شکلات سفید و سس شکلات برای تزیین روی دسر باقی بگذارید. همچنین جداره‌های قالب را کثیف نکنید. سپس قالب‌ها را درون یخچال استراحت دهید.
  14. در نهایت یک لایه از موس شکلات سفید را روی لایه موس شکلات قهوه‌ای بریزید و تا زمان مصرف در فریزر استراحت دهید تا به خوبی سفت شود.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #4

مواد لازم جهت تهیه سس شکلات​

تخم مرغ1 عدد
پودر شکر1/2 پیمانه
روغن مایع3/4 پیمانه
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
وانیل1/8 قاشق چایخوری


طرز تهیه سس شکلات​

  1. تخم مرغ، وانیل و پودر شکر را به مدت 15 دقیقه روی حرارت کتری بزنید تا سفید و کشدار شود.
  2. پودر کاکائو را روی مواد الک کنید.
  3. روغن مایع را آرام آرام به مواد اضافه کنید. (میزان اضافه کردن روغن سلیقه‌ای می‌باشد. هرچه روغن سس بیشتر باشد سس رقیق‌تری خواهید داشت.) در نهایت برای لایه آخر دسر، سس شکلات را روی آن بریزید و در فریزر قرار دهید.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #5

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین