. . .

آموزش طرز تهیه تاکو مکزیکی به روش های مختلف

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
تاکو,طرز تهیه تاکو,غذای تاکو
طرز تهیه غذای تاکو


روش پخت تاکو مکزیکی​

تاکو به روش های مختلفی تهیه می شود. اغلب خیابان های مکزیکی تاکو را گشنیز و پیاز خرد شده و آب لیموترش سرو می کنند. شما در ادامه با طرز تهیه چند تاکو آشنا می شوید.

تاکو چیست؟​

تاکوهای گوشت گاو مکزیکی سنتی را با گوشت گوساله چرخ شده یا خرد شده بر روی تورتیلاهای ذرت نرم درست می کنند. اینها عالی هستند! اما، این چیزی نیست که اکثر آمریکایی ها فکر می کنند وقتی ما به تاکو کلاسیک فکر می کنیم.



بهترین دستور العمل تاکو گوشت گاو​

بیشتر ما با خوردن تاکوهای گوشت گوساله چرخ شده در نان تاکو ذرت ترد یا یک تورتیلا آرد نرم، با مقدار زیادی مواد پرشده بزرگ شده ایم. این تاکو سنتی است که ما در دستور العمل اولی درست می کنیم. اما، ما از مخلوط چاشنی تاکو از قبل بسته بندی شده استفاده نمی کنیم. در این دستور غذا از یک ادویه جات طعم دار خانگی تاکو استفاده می شود.



طرز تهیه تاکو مکزیکی با گوشت چرخ کرده:​

طرز تهیه تاکو مرغ,غذای مکزیکی تاکو,طرز تهيه تاكو
دستور پخت تاکو با گوشت چرخ شده


مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت چرخ کرده :​

گوشت گوساله چرخ شده بدون چربی 90٪ تا 93٪500 گرم
پودر چیلی1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده1 قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم
پونه کوهی خشکنصف قاشق چایخوری
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شدهیک چهارم قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگینصف فنجان
آبیک چهارم فنجان
نان تاکو12 عدد


مواد لازم برای سرو تاکو :​

پنیر خرد شده، کاهو خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز قرمز خرد شده، سس تاکو، خامه ترش، گوآکامول و ... .





طرز تهیه تاكو با گوشت چرخ کرده :​

گوشت گاو را به یک تابه بزرگ با حرارت متوسط تا زیاد اضافه کنید. گوشت را با یک قاشق چوبی از هم جدا کنید. پودر چیلی، زیره، نمک، پونه کوهی، پودر سیر و فلفل را به گوشت اضافه کنید. خوب هم بزنید. آن را تفت بدهید تا گوشت خوب پخته شود، حدود 6-8 دقیقه، گاهی اوقات هم بزنید.



دما را به حد متوسط کاهش دهید. سس گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود. گاهی اوقات با هم زدن، به مدت 7-8 دقیقه بپزید تا مقداری مایع بخار شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.



نان های تاکو را با توجه به دستورالعمل روی بسته آنها گرم کنید.

وسط نان های تاکو را به صورت نواری با 2 قاشق غذاخوری گوشت پر کنید. روی آن را با مواد تاکو مورد نظر خود مانند: پنیر خرد شده، کاهو خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز قرمز خرد شده، سس تاکو، خامه ترش، گوآکامول و ... پر کنید.



طرز تهیه تاکو مکزیکی :​

غذای تاکو,تاکو چیست,طرز تهیه تاکو مکزیکی
طرز تهیه غذای مکزیکی تاکو


در اغلب خیابان های مکزیکی تاکو را گشنیز و پیاز خرد شده و آب لیموترش سرو می کنند.



مواد لازم برای تهیه ی تاکو با گوشت تکه ای :​

سس سویا2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده3 حبه
پودر چیلی2 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک1 قاشق چایخوری
استیک های 3-4 سانتیمتری700-750 گرم
نان تورتیلای کوچک12 عدد
پیاز قرمز خرد شده3 چهارم فنجان
برگ تازه گشنیز خرد شدهنصف فنجان
آب لیموترش تازهبه مقدار لازم


طرز تهيه تاكو با گوشت استیکی :​

در یک کاسه متوسط، سس سویا، آب لیموترش تازه، 1 قاشق غذاخوری روغن کانولا، سیر، پودر چیلی، زیره و پونه کوهی را مخلوط کنید.

در یک کیسه زیپ دار یا یک کاسه بزرگ به اندازه گالن، مخلوط سس سویا و استیک را مخلوط کنید. حداقل 1 ساعت تا 4 ساعت اجازه بدهید مزه دار شوند، گاهی کیسه را بچرخانید.



1 قاشق غذاخوری روغن کانولا را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. استیک و سس ماریناد را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که استیک قهوه ای شود و سس ماریناد کم شود، حدود 15-10 دقیقه یا تا حد لطافت دلخواه بپزید. استیک را در نان تاکو سرو کنید، روی آن پیاز خرد شده، گشنیز و آب لیموترش بریزید.



طرز تهیه تاکو مرغ :​

دستور پخت تاکو,تاكو,طرز تهیه تاکو مرغ
دستور پخت تاکو مرغ


مواد لازم برای تاکو مرغ :​

روغن زیتون3 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان نوارهای 2/5 سانتیمتری4 عدد
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شدهبه مقدار لازم
پودر چیلی2 قاشق چایخوری
زیره2 قاشق چایخوری
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
فلفل قرمزیک چهارم قاشق چایخوری
نان تورتیلای گرم شده8 عدد


مواد سرو :​

پیاز قرمز نازک خرد شدهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی های خرد شدهبه مقدار لازم
آووکادو تکه شدهبه مقدار لازم
چدار رنده شدهبه مقدار لازم
گشنیز تازه خرد شدهبه مقدار لازم
آب لیموترشبه مقدار لازم


طرز تهیه تاکو مرغ :​

در یک ظرف بزرگ با حرارت متوسط، روغن را گرم کنید. مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و به تابه اضافه کنید. 6 دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود. ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا روکشی روی آن ها ایجاد شود.



درست کردن تاکو: لایه ای از مواد مرغ را وسط نان تورتیلا قرار بدهید و با مواد سرو روی آن را بپوشانید و با آب های لیموترش سرو کنید.



گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین