. . .

آموزش طرز تهیه قابلی ازبکی😋😋 برای ۷نفر

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

مواد لازم:
🥩گوشت بز یا بره دو کیلو (چون نرم هست و کیفیت بهتر داره)
🍚 برنج ۵ پیمانه
🖤کشمش یک لیوان پر ( ۱۰ساعت جلوتر از آشپزی بشوریده و نم کنید در یک ظرف بعد میتوانید آب کشمش را نوش جان کنید😉)
🥕هویج ۴ عدد بزرگ ( با دست خلال کنید)
🧡ادویه دیگ، نمک ۳ قاشق سرصاف، زنجبیل یک قاشق چایخوری، تخم گشنیز کوبیده شده دو قاشق غذاخوری، میخک کوبیده شده یک عدد، داروگرم یک قاشق غذاخوری، زردچوبه نصف قاشق مرباخوری، زیره یک قاشق غذاخوری پر، ۴ الی ۵ عدد 🧄 سیر رنده شده یا خوردشده
🧅پیاز دو عدد بزرگ
💚روغن به مقدار لازم
_______
اول گوشت ها را سرخ میکنیم، در هنگام سرخ کردن پیاز خلالی اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ یا طلایی بشه و در آخر ۴ عدد سیر خوردشده هم اضافه می‌کنیم و ادویه دیگ، نمک، داروگرم، زردچوبه، تخم گشنیز، زیره، میخک، زنجبیل اضافه می‌کنیم و سرهمون روغن با گوشتا یک چرخی میدیم که بوی خامی ازبین بره.
بعد در دیگ بخار نیم ساعت بخار میدیم و سه یا چهار لیوان آب اضافه می‌کنیم.
سپس هویج ها رو سرخ می‌کنیم که رنگ شان کمی تغییر کنه و بعد کشمش هارو سرخ می کنیم. و در ظروف جدا قرار میدیم.
مرحله آخر، بعد ازین که گوشت آماده شد، آب یخنی را در دیگ کلان علاوه می‌کنیم و برنج هاهم علاوه می کنیم. به اندازه یک بند انگشت بیشتر آب روی برنج ها باشه. ( گوشت ها را از دیگ بخار در یک ظرف دیگر قرار می‌دهیم)

و وقتی آب برنج خشک شد، گوشت ها را وسط برنج ها و کشمش، و هویج ها رو در وسط دیگ روی برنج ها قرار دهید.
تا یک ساعت دم کشید و آماده خوردن است😋😋 بسیار لذیذ و خوشمزه😉نوشجون😇
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین