. . .

آموزش طرز تهیه مربای کیوی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • شکر 750 گرم
  • کیوی 500 گرم
  • آب 500 میلی لیتر
  • آب لیمو ترش 2 ق غذا خوری
  • گلاب 2 ق غذا خوری
ابتدا کیوی ها را با آب سرد بشویید و بعد پوست تمامی آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل ورقه ای خرد کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را برداشته و داخل آن آب بریزید و شکر را نیز به آن اضافه کنید و کمی آن ها را با یکدیگر با کفگیر و یا قاشقی چوبی هم بزنید و مخلوط کنید و سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و زمان دهید تا شکر درون آب حل شود و بعد حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید آنقدر بماند تا شربت شما به قوام برسد و غلیظ شود. دقت داشته باشید اگر برای تهیه این مربا خوشمزه از کیوی نرسیده و سفت تری استفاده می کنید باید کیوی های اسلایس شده را از همان ابتدا بعد از جوشیدن آب و شکر به شربت خود اضافه کنید و اجازه دهید تا کیوی ها در حین قوام آمدن شربت به پخت برسند و اگر می خواهید شکل له شده این مربا را تهیه کنید و از کیوی های رسیده تر و نرم تری استفاده کنید باید کیوی ها را ابتدا له کنید و بعد آن ها را زمانی که 10 دقیقه ای تا قوام آمدن شربت باقی مانده به شربت خود اضافه کنید.

پس از آن که کیوی ها را اضافه کردید به آن ها آب لیمو ترش تازه را نیز به همراه گلاب به مربا اضافه کنید و کمی آ« ها را با مربا با قاشق و یا کفگیر چوبی هم بزنید و ترکیب کنید و در این حین کفی که روی مربا جمع می شود را نیز برداشته و دور بریزید و بعد از 10 الی 20 دقیقه ای مربای کیوی خوشمزه شما آماده است. آن را از روی حرارت برداشته و مدتی زمان دهید تا از حرارت بیافتد و مربای شما مقداری خنک شود و بعد آن را داخل ظرف شیشه ای تمیز و درب داری داخل یخچال نگه داری کنید و بعد از آن هم مربا کیوی خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین