- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- بهار نارنج 8 لیوان
- شکر 6 لیوان
- آب به مقدار لازم
- آب نارنج 4 ق غذاخوری
پس از گرفتن تلخی بهار نارنج ها آن را درون همان قابلمه ای بریزید و به آن ها 8 لیوان آب سرد اضافه کنید و لا به لای گلبرگ ها نیز شکر را بپاشید و درب قابلمه را قرار دهید و آن را برای مدت 12 ساعت در گوشه ای کنار بگذارید.
بعد از گذشت 12 ساعت درب قابلمه را برداشته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمان دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن و قل زدن حرارت گاز را کم کنید و فرصت دهید تا مربا غلیظ شود و گلبرگ ها نیز شیشه ای شوند و بعد به آن ها آب نارنج را نیز اضافه کنید و کمی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد قابلمه را کنار بگذارید و روی قابلمه پارچه ای تمیز پهن کنید و زمان دهید تا مربا مقداری از حرارت بیفتد و خنک شود و بعد آن را داخل ظرف شیشه ای تمیزی بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید و بعد از آن هم مربای بهار نارنج تازه خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه مربای بهار نارنج
دسته : آموزش آشپزی