. . .

آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • بهار نارنج 8 لیوان
  • شکر 6 لیوان
  • آب به مقدار لازم
  • آب نارنج 4 ق غذاخوری
ابتدا بهار نارنج ها را درون ظرفی بریزید و سپس آن ها را خوب تمیز کنید و طی چندین مرحله آن ها را با آب سرد بشویید و بعد قابلمه ای را برداشته و درون آن چند لیوان آب سرد بریزید و بهار نارنج ها را نیز به آن اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن و قل زدن کند و بعد از چند قل زدن قابلمه را از روی حرارت برداشته و بهار نارنج ها را آبکش کنید و بعد بهار نارنج ها را با آب کاملاً سرد آبکشی کنید. این مرحله را برای بار دوم تکرار کنید و مجدد آن ها را به همراه چند لیوان آب سرد داخل همان قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و زمان دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و سپس بهار نارنج ها را آبکشی کرده و با آب سرد آن ها را بشویید تا تلخی گلبرگ ها گرفته شوند.

پس از گرفتن تلخی بهار نارنج ها آن را درون همان قابلمه ای بریزید و به آن ها 8 لیوان آب سرد اضافه کنید و لا به لای گلبرگ ها نیز شکر را بپاشید و درب قابلمه را قرار دهید و آن را برای مدت 12 ساعت در گوشه ای کنار بگذارید.

بعد از گذشت 12 ساعت درب قابلمه را برداشته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و زمان دهید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن و قل زدن حرارت گاز را کم کنید و فرصت دهید تا مربا غلیظ شود و گلبرگ ها نیز شیشه ای شوند و بعد به آن ها آب نارنج را نیز اضافه کنید و کمی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و بعد قابلمه را کنار بگذارید و روی قابلمه پارچه ای تمیز پهن کنید و زمان دهید تا مربا مقداری از حرارت بیفتد و خنک شود و بعد آن را داخل ظرف شیشه ای تمیزی بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید و بعد از آن هم مربای بهار نارنج تازه خوشمزه شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین