- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- هویج 1 کیلوگرم
- شکر 1 کیلوگرم
- آب 2 لیوان بزرگ سر پر
- وانیل 1/4 ق چای خوری
- آبلیمو 1 ق غذا خوری
- زعفران دم کرده و غلیظ 3 ق غذا خوری
بعد از آن که هویج ها مدتی داخل آب با درب بسته کمی پخته شدند به آن ها شکر را نیز به همراه زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و ترکیب آن ها را با یکدیگر با کفگیر و یا قاشق چوبی مقداری هم بزنید و مخلوط کنید و سپس درب قابلمه را مجدد با همان شعله کم قرار دهید و این بار به مربای خود 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع دیگر زمان دهید تا شکر درون مربا حل شود و مربا نیز مقداری غلیظ شود.
بعد از گذشت 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع که شکر درون مربا حل شد و مربا نیز مقداری غلیظ شد وانیل را نیز به آن اضافه کرده و مجدد مربا را مقداری هم بزنید تا وانیل نیز درون آن ترکیب شود و دوباره درب قابلمه را با همان شعله کم این بار به مدت 10 دقیقه دیگر قرار دهید تا مربای شما کاملاً به قوام بیفتد. بعد از 10 دقیقه درب قابلمه را برداشته و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن آبلیمو را هم اضافه کرده و برای بار آخر مجدد مربا را کمی هم بزنید و سپس قوام مربای هویج خود را تست کنید. برای تست قوام مربا کافی است مقدار کمی از آب مربا را داخل بشقابی بریزید و آن را به مدت 3 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و آن را مقداری کج کنید و اگر مربا به آرامی داخل ظرف حرکت کرد یعنی مربای شما به قوام آمده پس آن را از روی حرارت برداشته و مدتی کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و سپس آن را داخل ظرف شیشه ای درب دار و تمیزی بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید و بعد از آن هم مربای هویج خوشمزه و خانگی شما آماده سرو است آن را میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه مربای هویج
دسته : آموزش آشپزی