- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- انجیر 1 کیلو
- شکر 700 گرم الی 1 کیلوگرم
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
- آب لیموترش تازه 1 قاشق غذا خوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
- آب 2 لیوان
قابلمه ای را بردارید و شکر را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید و مخلوط کم کم غلیظ شود. اگر روی شکر کف جمع شد مدام کف ها را با کفگیر بگیرید و دور بریزید. در صورتی که انجیرها خیلی شیرین باشند 700 گرم شکر کافی است در غیر این صورت تا 1 کیلوگرم شکر نیاز خواهید داشت.
کمی که شربت غلیظ شد (تقریبا 15 دقیقه بعد) انجیرها را به آرامی داخل شربت بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید بعد حرارت را کم کنید تا شربت به خورد انجیرها برود و انجیرها بپزند. معمولا پخت مربای انجیر از زمانی که انجیرها را اضافه کردید 1 ساعت زمان می برد.
حدود یک ربع قبل از برداشتن مربا از روی حرارت وانیل و آب لیموترش تازه را اضافه کنید. از 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده هم برای خوشرنگ تر شدن مربا استفاده کنید. می توانید در این مرحله وانیل را حذف کنید و به جای آن چند تکه چوب دارچین و کمی پودر هل اضافه کنید. بعد از پخت مربا حرارت اجاق گاز را خاموش و صبر کنید تا مربا خنک شود و در شیشه های درب دار نگهداری کنید.
نام موضوع : طرز تهیه مربای انجیر سیاه
دسته : آموزش آشپزی