سیب زمینی و هویج ها را نیز با آب بشویید و سپس قابلمه ای جدا برداشته و داخل آن مقداری آب بریزید و سپس سیب زمینی ها را به همراه هویج ها داخل قابلمه قرار دهید و به هویج ها نیم ساعتی زمان دهید تا مقداری پخته و نرم شوند و به سیب زمینی ها نیز 1 ساعت با حرارت ملایم و درب بسته زمان دهید تا پخته و نرم و آبپز شوند. دقت داشته باشید هویج ها را به اندازه ای بپزید که هنگام نگینی و خرد کردن آن ها، هویج ها له نشوند و شکل سالاد شما را خراب نکند. بعد از پخته شدن هویج و سیب زمینی ها آن ها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را بگیرید و زمان دهید تا سیب زمینی و هویج ها کاملاًٌ خنک شوند و بعد از خنک شدن آن ها را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید و سپس ظرفی را برداشته و داخل آن هویج و سیب زمینی های خرد شده را بریزید.
ظرفی جدا برداشته و داخل آن ماست را به همراه سس مایونز بریزید و سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه و قرمز را نیز به همراه پودر سیر و نعنای خشک شده اضافه کنید و بعد دسته شوید ها را هم مقداری با آب سرد بشویید و آن ها را پاک کنید و سپس شوید ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز و یکدشت خرد کرده و بعد آن ها را هم به سس سالاد اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس سالاد شما کاملاً آماده شود.
سینه مرغ ریش ریش شده را نیز به همراه کنسرو ذرت و نخود فرنگی به سیب زمینی و هویج نگینی شده داخل ظرف اضافه کنید و بعد خیارشور ها را نیز کمی با آب بشویید و آن ها را هم به شکل نگینی و ریز و یکدست خرد کنید و به ظرف خود اضافه کنید و بعد از ترکیب کردن تمامی مواد با یکدیگر سس سالادی که از قبل تهیه کردید را نیز به مواد داخل ظرف اضافه کرده و به آرامی مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد به سس سالاد آغشته شوند و بعد سالاد را در ظرف و یا قالب مورد نظر خود بریزید. در صورت تمایل می توانید آن را ابتدا به مدت 1 الی 2 ساعتی داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید و هم می توانید آن را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید.