. . .

آموزش طرز تهیه سالاد روسی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  1. سیب زمینی 2 عدد متوسط
  2. هویج 2 عدد متوسط
  3. کنسرو نخود فرنگی نصف فنجان
  4. کنسرو ذرت نصف فنجان
  5. خیارشور 5 عدد
  6. شوید 1 دسته کوچک
  7. نعنا خشک به مقدار لازم
  8. ماست 1 لیوان
  9. سینه مرغ 2 عدد
  10. سس مایونز 5 ق غذا خوری سر پر
  11. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
  12. پودر سیر به مقدار لازم
  13. آب به مقدار لازم
  14. برگ بو 1 عدد
  15. پیاز 1 عدد کوچک
ابتدا سینه های مرغ را به همراه پیاز مقداری با آب سرد بشویید و بعد پوست پیاز را بگیرید و سپس پیاز را به 4 قسمت تقسیم کنید برش دهید و بعد قابلمه ای را برداشته و داخل آن سینه های مرغ را به همراه پیاز و برگ بو بریزید و بعد به آن ها مقداری آب به اندازه ای که کمی روی مواد را بپوشاند اضافه کنید و در آخر نیز به مرغ ها مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کرده و سپس قابلمه را روی شعله زیاد گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب در این مدت شروع به جوشیدن کند و بعد درب قابلمه را قرار دهید و حرارت زیر آن را کمتر کنید و به سینه های مرغ 1 ساعت و نیمی با حرارت ملایم و درب بسته زمان دهید تا سینه های مرغ کاملاً پخته و آماده شوند و بعد آن ها را از قابلمه خارج کنید و آن ها را به صورت ریش ریش شده خرد کنید و کنار بگذارید.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
سیب زمینی و هویج ها را نیز با آب بشویید و سپس قابلمه ای جدا برداشته و داخل آن مقداری آب بریزید و سپس سیب زمینی ها را به همراه هویج ها داخل قابلمه قرار دهید و به هویج ها نیم ساعتی زمان دهید تا مقداری پخته و نرم شوند و به سیب زمینی ها نیز 1 ساعت با حرارت ملایم و درب بسته زمان دهید تا پخته و نرم و آبپز شوند. دقت داشته باشید هویج ها را به اندازه ای بپزید که هنگام نگینی و خرد کردن آن ها، هویج ها له نشوند و شکل سالاد شما را خراب نکند. بعد از پخته شدن هویج و سیب زمینی ها آن ها را از قابلمه خارج کنید و پوست آن ها را بگیرید و زمان دهید تا سیب زمینی و هویج ها کاملاًٌ خنک شوند و بعد از خنک شدن آن ها را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید و سپس ظرفی را برداشته و داخل آن هویج و سیب زمینی های خرد شده را بریزید.

ظرفی جدا برداشته و داخل آن ماست را به همراه سس مایونز بریزید و سپس به آن مقداری نمک و فلفل سیاه و قرمز را نیز به همراه پودر سیر و نعنای خشک شده اضافه کنید و بعد دسته شوید ها را هم مقداری با آب سرد بشویید و آن ها را پاک کنید و سپس شوید ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز و یکدشت خرد کرده و بعد آن ها را هم به سس سالاد اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس سالاد شما کاملاً آماده شود.

سینه مرغ ریش ریش شده را نیز به همراه کنسرو ذرت و نخود فرنگی به سیب زمینی و هویج نگینی شده داخل ظرف اضافه کنید و بعد خیارشور ها را نیز کمی با آب بشویید و آن ها را هم به شکل نگینی و ریز و یکدست خرد کنید و به ظرف خود اضافه کنید و بعد از ترکیب کردن تمامی مواد با یکدیگر سس سالادی که از قبل تهیه کردید را نیز به مواد داخل ظرف اضافه کرده و به آرامی مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد به سس سالاد آغشته شوند و بعد سالاد را در ظرف و یا قالب مورد نظر خود بریزید. در صورت تمایل می توانید آن را ابتدا به مدت 1 الی 2 ساعتی داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید و هم می توانید آن را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین