- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- کاهو متوسط 1 عدد
- سینه مرغ 1 عدد
- خیار متوسط 2 عدد
- هویج متوسط 1 عدد
- جوانه گندم 1 پیمانه
- پیاز قرمز 1 عدد
- سس سویا 2 ق غذا خوری
- آبلیموی تازه 6 ق غذا خوری
- زنجبیل رنده شده 1 ق چایخوری
- کره بادام زمینی 1 پیمانه
- پودر فلفل قرمز نصف ق غذا خوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
کاهو و خیار را به همراه هویج و پیاز به خوبی با آب سرد بشویید و سپس برگ های کاهو را به شکل و اندازه ی دلخواه خود برش داده و خرد کنید پیاز را نیز پوست گرفته و به شکل خلالی و ریز خرد کرده و خیار را هم بدون پوست گرفتن بعد از شستن به شکل حلقه ای برش دهید بعد از آن نوبت آماده سازی هویج است پس آن را نیز پوست گرفته و یا به شکل دلخواه یا حلقه ای برش دهید و یا با رنده درشت رنده کنید.
ظرف بزرگ و مناسبی برای سرو سالاد انتخاب کرده و درون آن ابتدا کاهو هایی را که خرد کرده بودید بریزید و سپس پیاز خرد شده را به همراه هویج روی کاهو ها قرار دهید. مقداری جوانه گندم را نیز با آب سرد بشویید و کمی که آب آن گرفته شد پس از شستن به مواد داخل ظرف اضافه کنید. مرغی را که گریل کرده بودید برداشته و به صورت نواری و به اندازه های دلخواه خود برش دهید و روی مواد سالاد خود قرار دهید. در آخر هم خیار حلقه ای شده را نیز دور تا دور ظرف سالاد روی مواد قرار دهید.
کره بادام زمینی را به روش بن ماری روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید و یا به مدت 20 ثانیه درون ماکروفر قرار دهید تا کمی نرم شود و بعد به آن زنجبیل رنده شده و سس سویا را به همراه آبلیموی تازه و فلفل قرمز اضافه کنید و آن ها را خیلی خوب با کمک همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس سس آماده شده را روی همه جای مواد سالاد بریزید. پس از آن سالاد شما آماده سرو است.
نام موضوع : طرز تهیه سالاد تایلندی
دسته : آموزش آشپزی