- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- 4 عدد تخممرغ
- 100 گرم سیبزمینی (ترجیحا نابالغ)
- 100 گرم لوبیا سبز، دو نیم شده
- 2 قاشق سوپخوری سرکۀ بالزامیک
- 1 قاشق چایخوری خردل
- 2 حبه سیر
- یک انگشت شکر
- صد میلیلیتر روغن زیتون
- 2 سر کاهو، با برگهای جدا شده
- 6 فیلۀ ماهی کولی، طولی نصف شده
- 12 عدد زیتون سیاه
- ¼ لیوان جعفری خرد شده
در این حین، سیبزمینیها را درون یک قابلمه از آب نمک گذاشته و بجوشانید. بگذارید برای 10 دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) بپزند. در 2 دقیقۀ آخر از پخت آنها لوبیا را هم اضافه کنید.
لوبیاها را خارج کرده و آنها را در آب یخ زده بیندازید. وقتی که سیبزمینیها آنقدر سرد شدند که بتوانید آنها را در دست بگیرید، آنها را نصف کنید، یا اگر بزرگ هستند آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید.
سرکه بالزامیک، خردل، سیر، شکر، نمک دریایی و فلفل سیاه را برای درست کردن سس در یک کاسه با هم ترکیب کنید. به تدریج روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که ترکیب شما غلیظ شد.
تخممرغها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. کاهو را همراه با تخم مرغ، سیبزمینی، لوبیا، ماهی، زیتون و جعفری در یک ظرف بریزید.
برای سرو کردن سس خود را بروی این ترکیب ریخته و به آرامی ترکیب کنید.
نام موضوع : طرز تهیه سالاد نیکویز کلاسیک
دسته : آموزش آشپزی