- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- اسفناج 250 گرم
- سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
- قارچ 100 گرم
- پنیر پارمزان 20 گرم
- لیمو ترش کوچک 1 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گوجه گیلاسی 5 عدد
- سس خردل 60 گرم
- روغن زیتون به مقدار لازم
- سرکه بالزامیک 30 میلی لیتر
- نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
سینه ها را نیز با آب سرد به خوبی بشویید و آن ها را از خط وسط به دو نیمه تقسیم کنید و روی تمام آن ها را با چاقوی تیزی چند برش ایجاد کنید تا خوب مزه ها را به خود جذب کنند و برای مزه دار کردن آن ها مقداری سس خردل را به همراه روغن زیتون اضافه کنید و آن ها را به همه جای مرغ ها بمالید سپس مقداری نمک و فلفل را نیز به مرغ ها اضافه کنید تا مرغ شما خوب مزه دار شود. سپس تابه گریل را بردارید و دو طرف مرغ ها را بگذارید تا با روغن زیتونی که به آن ها مالیده بودید خوب گریل شوند.
4 عدد ظرف مناسب برای سرو سالاد انتخاب کنید و درون هر یک از ظرف های مورد نظر مقداری از اسفناج های خرد شده را به همراه قارچ ها و گوجه ها بریزید و کمی فلفل دلمه ای نیز به هر ظرف اضافه کنید و بر روی هر کدام یکی از مرغ های گریل شده را یا به صورت کامل و یا به صورت برش زده قرار دهید.
درون ظرف کوچکی مقداری روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به خوبی مخلوط کنید و بعد آب لیموترش تازه را نیز بگیرید و با سس خود به خوبی مخلوط کنید تا سس شما آماده شود.
مقداری سس سالاد را روی هر ظرف بریزید و در آخر نیز مقداری پنیر پامزان روی هر ظرف سالاد بریزید. بعد از آن هم سالاد شما آماده ی سرو است.
نام موضوع : طرز تهیه سالاد اسفناج
دسته : آموزش آشپزی