. . .

آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • اسفناج 250 گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
  • قارچ 100 گرم
  • پنیر پارمزان 20 گرم
  • لیمو ترش کوچک 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • گوجه گیلاسی 5 عدد
  • سس خردل 60 گرم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک 30 میلی لیتر
  • نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
ابتدا اسفناج ها را با قارچ و گوجه های گیلاسی به همراه فلفل دلمه ای خوب با آب سرد بشویید سپس اسفناج ها را پاک کنید و به اندازه دلخواه آن ها را کمی برش دهید و پارچه تمیزی پهن کنید و مدتی اسفناج ها را روی آن قرار دهید تا آب آن ها خشک و گرفته شود سپس در این مدت فلفل دلمه ای را به صورت نواری و نازک برش دهید و بعد قارچ ها را نیز به صورت حلقه ای و نازک برش داده و خرد کنید. بسته به سلیقه خود یا گوجه ها را از وسط برش دهید و یا به شکل درسته پس از شستن آن ها را کنار بگذارید.

سینه ها را نیز با آب سرد به خوبی بشویید و آن ها را از خط وسط به دو نیمه تقسیم کنید و روی تمام آن ها را با چاقوی تیزی چند برش ایجاد کنید تا خوب مزه ها را به خود جذب کنند و برای مزه دار کردن آن ها مقداری سس خردل را به همراه روغن زیتون اضافه کنید و آن ها را به همه جای مرغ ها بمالید سپس مقداری نمک و فلفل را نیز به مرغ ها اضافه کنید تا مرغ شما خوب مزه دار شود. سپس تابه گریل را بردارید و دو طرف مرغ ها را بگذارید تا با روغن زیتونی که به آن ها مالیده بودید خوب گریل شوند.

4 عدد ظرف مناسب برای سرو سالاد انتخاب کنید و درون هر یک از ظرف های مورد نظر مقداری از اسفناج های خرد شده را به همراه قارچ ها و گوجه ها بریزید و کمی فلفل دلمه ای نیز به هر ظرف اضافه کنید و بر روی هر کدام یکی از مرغ های گریل شده را یا به صورت کامل و یا به صورت برش زده قرار دهید.

درون ظرف کوچکی مقداری روغن زیتون را به همراه سرکه بالزامیک و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به خوبی مخلوط کنید و بعد آب لیموترش تازه را نیز بگیرید و با سس خود به خوبی مخلوط کنید تا سس شما آماده شود.
مقداری سس سالاد را روی هر ظرف بریزید و در آخر نیز مقداری پنیر پامزان روی هر ظرف سالاد بریزید. بعد از آن هم سالاد شما آماده ی سرو است.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین