. . .

آموزش طرز تهیه سالاد مرغ رژیمی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سینه مرغ 1 عدد
  • خیار 1 عدد
  • کاهو نصف کاهو پیچ
  • گوجه گیلاسی 4 عدد
  • قارچ 7 عدد کوچک
  • پیاز 1 عدد کوچک
  • ماست نصف لیوان
  • شوید تازه 100 گرم
  • جعفری تازه 100 گرم
  • پودر پیاز، پودر سیر به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
ابتدا سینه مرغ را با آب سرد بشویید سپس آن را از خط وسط به دو قسمت تقسیم کنید و آن را با مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا مزه دار کنید و به آن یک ساعت استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شود.
کاهو و خیار و قارچ را به همراه گوجه های گیلاسی و پیاز به خوبی با آب بشویید بعد از آن کاهو ها را به شکل نواری و ریز خرد کنید سپس گوجه ها را نیز از وسط به دو قسمت تقسیم کنید بعد از خرد کردن گوجه ها خیار را نیز بدون آن که پوست بگیرید به شکل حلقه ای برش داده و در آخر پیاز را پوست بگیرید و به شکل خلالی شده آن را هم خرد کنید و کنار بگذارید.
سینه مرغی که مزه دار کرده بودید را درون ماهیتابه مخصوص گریل قرار دهید و اجازه دهید تا با شعله کم دو طرف سینه مرغ با روغن زیتونی که به آن زده بودید به خوبی گریل شود و بپزد. سپس قارچ ها را نیز بدون نیاز به خرد کردن مقداری با آبلیمو و نمک مزه دار کنید و به شکل درسته پس از پخت مرغ با مقدار خیلی کمی روغن زیتون ماهیتابه را چرب کنید و قارچ ها را نیز درون ماهیتابه خوب گریل کنید.

شوید و جعفری تازه را پس از شستن با آب سرد به خوبی پاک کنید و بعد به صورت ساطوری و ریز آن ها را نیز خرد کنید.
ظرف مناسبی برای سرو سالاد انتخاب کنید و ابتدا کاهویی را که خرد کرده بودید درون آن بریزید و روی آن پیاز خلالی شده را به همراه گوجه گیلاسی و خیار قرار دهید.
درون ظرفی جداگانه ماست را به همراه شوید و جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید سپس به آن مقداری پودر سیر و پیاز نیز برای طعم بهتر آن اضافه کنید و خوب آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود.

مرغی را که گریل کرده بودید برداشته و آن را به شکل دلخواه برش دهید سپس روی مواد داخل ظرف سالاد قرار دهید و سسی که تهیه کرده بودید را روی کل قسمت های سالاد بریزید تا همه جای سالاد مزه دار و سسی شود پس از آن نیز سالاد شما آماده سرو و میل کردن است.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین