کلم قرمز و سفید را هم به همراه فلفل دلمه ای و گشنیز و خیار شور ها با آب سرد مقداری بشویید و سپس کلم ها را به شکل نواری شده و ریز و یکدست برش دهید و خرد کنید و بعد خیار شور ها را هم به شکل نگینی شده و ریز و یکدست خرد کرده و فلفل دلمه ای را نیز مانند مواد به صورت نگینی و ریز برش داده و خرد کنید. در آخر گشنیز را هم بعد از شستن کاملاً پاک کنید و سپس آن را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و تمامی سبزیجات خرد شده را کنار بگذارید.
ظرفی نسبتاً بزرگی را برداشته و سپس داخل آن کلم های خرد شده را به همراه خیار شور و فلفل دلمه ای و کنسرو ذرت بریزید و بعد لوبیا قرمز پخته شده را نیز آبکش کنید و آن را هم به سالاد اضافه کنید و بعد از آن زیتون های بدون هسته را هم به شکل حلقه ای شده خرد کرده و به ظرف خود اضافه کنید و کالباس ها را هم به شکل نگینی و یکدست برش دهید و خرد کنید و در آخر آن را نیز به ظرف اضافه کنید.
ظرف جداگانه ای را برداشته و سپس داخل آن سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش تازه بریزید و به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و بعد به آن گشنیز خرد شده هم اضافه کرده و بعد از آن موسیر را نیز به ظرف اضافه کنید و خوب تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس شما کاملاً آماده و یکدست شود.
در انتها سس سالادی که تهیه کرده بودید را به ظرف سالاد اضافه کنید و خوب مواد را به سس آغشته کنید و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا کل سالاد سسی شود و بعد چیپس ترتیلا را تا حد ممکن خرد کنید و آن را به همراه کنجد به ظرف اضافه کنید و بعد می توانید آن را همان زمانی که تهیه کرده اید سرو کنید و هم می توانید آن را بعد از تهیه نیم ساعتی داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.