. . .

آموزش طرز تهیه سالاد مکزیکی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • لوبیا قرمز 1 پیمانه سر خالی
  • ذرت کنسروی شیرین 1 پیمانه سر خالی
  • خیار شور نصف پیمانه
  • کلم سفید نصف 1 عدد کوچک
  • کلم بنفش نصف 1 عدد کوچک
  • کالباس 1 پیمانه
  • گشنیز 30 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
  • سس مایونز 2/5 ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • موسیر 2 ق چای خوری
  • روغن زیتون 3 ق غذا خوری
  • کنجد به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش تازه 1/5 عدد متوسط
  • چیپس ترتیلا
  • زیتون بدون هسته به مقدار لازم
ابتدا لوبیا قرمز را طی چندین مرحله با آب بشویید و سپس آن را به همراه مقداری آب داخل ظرفی بریزید و به آن 12 ساعتی زمان دهید تا کاملاً لوبیا ها خیس بخورند و آماده شوند. دقت داشته باشید در این مدت آب لوبیا قرمز را طی چندین مرحله عوض کنید تا نفخ آن به میزان زیادی گرفته شود. بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه ای را برداشته و لوبیا قرمز خیس خورده شده را به همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید و سپس آن را به همراه 1 ساعت و نیم تا 2 ساعتی به آن زمان دهید تا در این مدت لوبیا به خوبی پخته و نرم و آماده شود.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
کلم قرمز و سفید را هم به همراه فلفل دلمه ای و گشنیز و خیار شور ها با آب سرد مقداری بشویید و سپس کلم ها را به شکل نواری شده و ریز و یکدست برش دهید و خرد کنید و بعد خیار شور ها را هم به شکل نگینی شده و ریز و یکدست خرد کرده و فلفل دلمه ای را نیز مانند مواد به صورت نگینی و ریز برش داده و خرد کنید. در آخر گشنیز را هم بعد از شستن کاملاً پاک کنید و سپس آن را به شکل ساطوری شده و ریز خرد کنید و تمامی سبزیجات خرد شده را کنار بگذارید.

ظرفی نسبتاً بزرگی را برداشته و سپس داخل آن کلم های خرد شده را به همراه خیار شور و فلفل دلمه ای و کنسرو ذرت بریزید و بعد لوبیا قرمز پخته شده را نیز آبکش کنید و آن را هم به سالاد اضافه کنید و بعد از آن زیتون های بدون هسته را هم به شکل حلقه ای شده خرد کرده و به ظرف خود اضافه کنید و کالباس ها را هم به شکل نگینی و یکدست برش دهید و خرد کنید و در آخر آن را نیز به ظرف اضافه کنید.

ظرف جداگانه ای را برداشته و سپس داخل آن سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش تازه بریزید و به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را نیز اضافه کنید و بعد به آن گشنیز خرد شده هم اضافه کرده و بعد از آن موسیر را نیز به ظرف اضافه کنید و خوب تمامی مواد را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا سس شما کاملاً آماده و یکدست شود.

در انتها سس سالادی که تهیه کرده بودید را به ظرف سالاد اضافه کنید و خوب مواد را به سس آغشته کنید و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا کل سالاد سسی شود و بعد چیپس ترتیلا را تا حد ممکن خرد کنید و آن را به همراه کنجد به ظرف اضافه کنید و بعد می توانید آن را همان زمانی که تهیه کرده اید سرو کنید و هم می توانید آن را بعد از تهیه نیم ساعتی داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را سرو کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین