. . .

آموزش طرز تهیه سالاد شیرازی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
خیار بزرگ۲ عدد
پیاز سفید۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
آبغوره۴ قاشق غذاخوری
نعناع خشک۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

پس از آن که خیارها را شستیم با چاقو سر و ته خیار را می گیریم و به صورت عمودی روی خیار برش می زنیم تا انتهای خیار و بعد افقی خرد می کنیم (درشت یا ریز خرد کردن ترکیب مواد سالاد کاملا سلیقه ای است) و در کاسه ای نسبتا بزرگ می ریزیم. سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و سر گوجه ها را با چاقو می گیریم و افقی به صورت ورقه ای خرد می کنیم و بعد ورقه ها را از وسط نصف می کنیم و خرد می کنیم (این مدل خرد کردن گوجه بسیار گوجه های مربع شکل زیبایی به شما می دهد که در سالاد بسیار زیباست) و در کاسه می ریزیم.

پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. نمک، فلفل سیاه و نعنا خشک را روی مواد می ریزیم و در آخر آبغوره را می افزایم و مواد سالاد را خوب زیر و رو می کنیم تا طعم نعنا و آبغوره به کل سالاد آغشته شود. در آخر سالاد را در کاسه ای بریزید و با استامبولی و گوجه پلو و… سرو کنید
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین