- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
خیار بزرگ | ۲ عدد |
پیاز سفید | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
آبغوره | ۴ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
پس از آن که خیارها را شستیم با چاقو سر و ته خیار را می گیریم و به صورت عمودی روی خیار برش می زنیم تا انتهای خیار و بعد افقی خرد می کنیم (درشت یا ریز خرد کردن ترکیب مواد سالاد کاملا سلیقه ای است) و در کاسه ای نسبتا بزرگ می ریزیم. سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و سر گوجه ها را با چاقو می گیریم و افقی به صورت ورقه ای خرد می کنیم و بعد ورقه ها را از وسط نصف می کنیم و خرد می کنیم (این مدل خرد کردن گوجه بسیار گوجه های مربع شکل زیبایی به شما می دهد که در سالاد بسیار زیباست) و در کاسه می ریزیم.
پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. نمک، فلفل سیاه و نعنا خشک را روی مواد می ریزیم و در آخر آبغوره را می افزایم و مواد سالاد را خوب زیر و رو می کنیم تا طعم نعنا و آبغوره به کل سالاد آغشته شود. در آخر سالاد را در کاسه ای بریزید و با استامبولی و گوجه پلو و… سرو کنید
نام موضوع : طرز تهیه سالاد شیرازی
دسته : آموزش آشپزی