میگو های شسته شده را پاک کنید سر آن ها را با چاقو بریده و رگ سیاه پشت کمر آن ها را درآورید و بعد مقداری آن ها را با پودر سیر و فلفل و نمک و مقداری آبلیمو و زعفران مزه دار کنید و به مدت 2 ساعت به آن ها زمان دهید.
سپس ماهیتابه ای را برداشته و مقدار کمی کره را در آن آب کنید و میگو ها را درون آن با شعله کم سرخ کنید به طوری که
رنگ آن ها طلایی شود.
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت نواری یا دایره ای آن ها را برش دهید و بعد آن ها را درون ماهیتابه ای که در آن از قبل کره آب کرده اید با شعله کم مقداری تف دهید ولی نه خیلی که هویج ها نرم شوند فقط کمی آن ها را تف دهید کافی است. سپس قارچ ها را نیز به صورتی که خیلی نازک نباشند و حالت گوشتی داشته باشند خرد کرده و آن ها را نیز به مدت 5 دقیقه خیلی کم با کره تف دهید.
ابتدا کاهو ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است که اندازه ای که آن ها را خرد می کنید نه خیلی درشت و نه خیلی ریز باشد بعد از آن نوبت خرد کردن فلفل دلمه است پس آن را نیز به صورت نگینی خرد کنید و بعد از آن کلم قرمز را هم به صورت نواری و ریز خرد کنید.
ظرف نسبتاً بزرگی را انتخاب کنید و تمامی موادی را که خرد کرده اید به آن اضافه کنید. بعد از آن نوبت اضافه کردن ذرت است پس آن را نیز به مواد اضافه کنید و تمامی مواد اولیه نپخته شده سالاد را مقداری با هم دیگر مخلوط کنید.
درون ظرفی ماست و روغن زیتون را به همراه سرکه سیب و آبلیمو و آب نارنج با هم دیگر خیلی خوب مخلوط و ترکیب کنید و بعد به آن کمی نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید تا سس به خوبی مزه دار شود.
ظرفی را که می خواهید سالاد را در آن سرو کنید انتخاب کنید و ابتدا مواد خام اسلایس شده سالاد را که با هم از قبل مخلوط کرده بودید درون آن بریزید و روی آن ها هویج و قارچ های تفت داده شده و میگو را به شیوه ی دلخواه خود قرار دهید و سس سالاد را روی تمام قسمت های آن بریزید و سپس مقداری شوید برداشته و آن را ریز خرد کنید و کمی روی سالاد خود بریزید. اکنون سالاد شما آماده سرو است