. . .

آموزش طرز تهیه سالاد ذرت و میگو

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • میگو 20 عدد
  • کاهو 1/2 کاهو بزرگ
  • هویج 2 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • کنسرو ذرت 4 ق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • کلم قرمز 4 برگ
  • آبلیمو 1 ق غذا خوری
  • کره به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و پودر سیر و زعفران به مقدار لازم
  • ماست 5 ق غذا خوری
  • روغن زیتون 2 ق غذا خوری
  • آبلیمو 1 ق غذا خوری
  • سرکه 1 ق چای خوری
  • آب نارنج 1 ق غذا خوری
  • شوید به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
در ابتدا میگو ها را به همراه هویج و کاهو و کلم و فلفل دلمه ای و قارچ و شوید با آب سرد خیلی خوب بشویید و تمیز کنید. دقت کنید که اگر به جای میگوی تازه از میگوی یخ زده استفاده می کنید قبل از پاک کردن میگو ها لازم است که مدتی آن ها را داخل آب و نمک بگذارید تا تازه شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
میگو های شسته شده را پاک کنید سر آن ها را با چاقو بریده و رگ سیاه پشت کمر آن ها را درآورید و بعد مقداری آن ها را با پودر سیر و فلفل و نمک و مقداری آبلیمو و زعفران مزه دار کنید و به مدت 2 ساعت به آن ها زمان دهید.
سپس ماهیتابه ای را برداشته و مقدار کمی کره را در آن آب کنید و میگو ها را درون آن با شعله کم سرخ کنید به طوری که رنگ آن ها طلایی شود.

هویج ها را پوست بگیرید و به صورت نواری یا دایره ای آن ها را برش دهید و بعد آن ها را درون ماهیتابه ای که در آن از قبل کره آب کرده اید با شعله کم مقداری تف دهید ولی نه خیلی که هویج ها نرم شوند فقط کمی آن ها را تف دهید کافی است. سپس قارچ ها را نیز به صورتی که خیلی نازک نباشند و حالت گوشتی داشته باشند خرد کرده و آن ها را نیز به مدت 5 دقیقه خیلی کم با کره تف دهید.

ابتدا کاهو ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است که اندازه ای که آن ها را خرد می کنید نه خیلی درشت و نه خیلی ریز باشد بعد از آن نوبت خرد کردن فلفل دلمه است پس آن را نیز به صورت نگینی خرد کنید و بعد از آن کلم قرمز را هم به صورت نواری و ریز خرد کنید.
ظرف نسبتاً بزرگی را انتخاب کنید و تمامی موادی را که خرد کرده اید به آن اضافه کنید. بعد از آن نوبت اضافه کردن ذرت است پس آن را نیز به مواد اضافه کنید و تمامی مواد اولیه نپخته شده سالاد را مقداری با هم دیگر مخلوط کنید.

درون ظرفی ماست و روغن زیتون را به همراه سرکه سیب و آبلیمو و آب نارنج با هم دیگر خیلی خوب مخلوط و ترکیب کنید و بعد به آن کمی نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید تا سس به خوبی مزه دار شود.
ظرفی را که می خواهید سالاد را در آن سرو کنید انتخاب کنید و ابتدا مواد خام اسلایس شده سالاد را که با هم از قبل مخلوط کرده بودید درون آن بریزید و روی آن ها هویج و قارچ های تفت داده شده و میگو را به شیوه ی دلخواه خود قرار دهید و سس سالاد را روی تمام قسمت های آن بریزید و سپس مقداری شوید برداشته و آن را ریز خرد کنید و کمی روی سالاد خود بریزید. اکنون سالاد شما آماده سرو است
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین