. . .

آموزش آش دوغ

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


++مواد لازم:

برنج نیمه ۱ گیلاس
نخود ۱ گیلاس
پیاز ۵ عدد
سیر ۱ بوته
سبزی آش (تره، گشنیز، شوید، نعناع، پالک) خورد شده ۱/۵ کاسه آبگوشت خوری
دوغ ۳ الی ۴ گیلاس
رشته آشی ۱ گیلاس ( رشته قابل حذف و در صورت استفاده خیلی کم و بصورت چند تا دانه استفاده میشود)
نمک و مرچ سرخ و زردچوبه به اندازه لازم

👌طرز تهیه:

نخود را که از شب قبل تر کردیم میگزاریم پخته شود
برنج را با دو لیتر آب میگزاریم با شعله ملایم کاملا بپزد و برنج باز بشود و غلیظ بشود حدودا دو سه ساعت زمان میبرد. در این فاصله پیازها را سرخ میکنیم و سیر را هم تفت میدهیم و زردچوبه و نعناع اضافه میکنیم و کنار میگزاریم.
بعد نخود پخته شده و سیر داغ و پیاز داغ و سبزی و رشته را اضافه میکنیم و یک ساعت دیگر میگزاریم بپزد سرپوش قابلمه را در هیچ مرحله ای از پخت نمیگزاریم.
بعد نمک را اضافه میکنیم و از روی شعله بر میداریم و کنار میگزاریم باید خیلی غلیظ باشد حالا دوغ ترش را اضافه میکنیم و ده دقیقه هم نمیزنیم بعد ده دقیقه هم میزنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: نمک و دوغ را با توجه به ذائقه تنظیم کنید مقدارها سلیقه ای هست. میتوانید از دوغ بیشتری استفاده کنیند
 
نام موضوع : آش دوغ دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین