Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
++مواد لازم:
برنج نیمه ۱ گیلاس
نخود ۱ گیلاس
پیاز ۵ عدد
سیر ۱ بوته
سبزی آش (تره، گشنیز، شوید، نعناع، پالک) خورد شده ۱/۵ کاسه آبگوشت خوری
دوغ ۳ الی ۴ گیلاس
رشته آشی ۱ گیلاس ( رشته قابل حذف و در صورت استفاده خیلی کم و بصورت چند تا دانه استفاده میشود)
نمک و مرچ سرخ و زردچوبه به اندازه لازم
👌طرز تهیه:
نخود را که از شب قبل تر کردیم میگزاریم پخته شود
برنج را با دو لیتر آب میگزاریم با شعله ملایم کاملا بپزد و برنج باز بشود و غلیظ بشود حدودا دو سه ساعت زمان میبرد. در این فاصله پیازها را سرخ میکنیم و سیر را هم تفت میدهیم و زردچوبه و نعناع اضافه میکنیم و کنار میگزاریم.
بعد نخود پخته شده و سیر داغ و پیاز داغ و سبزی و رشته را اضافه میکنیم و یک ساعت دیگر میگزاریم بپزد سرپوش قابلمه را در هیچ مرحله ای از پخت نمیگزاریم.
بعد نمک را اضافه میکنیم و از روی شعله بر میداریم و کنار میگزاریم باید خیلی غلیظ باشد حالا دوغ ترش را اضافه میکنیم و ده دقیقه هم نمیزنیم بعد ده دقیقه هم میزنیم و سرو میکنیم.
پ.ن: نمک و دوغ را با توجه به ذائقه تنظیم کنید مقدارها سلیقه ای هست. میتوانید از دوغ بیشتری استفاده کنیند
نام موضوع : آش دوغ
دسته : آموزش آشپزی