. . .

آموزش غذای ترکیه ای چوربا / آش یایلا

تالار آموزش آشپزی

FAZA-F

رمانیکی حامی
محروم
شناسه کاربر
2613
تاریخ ثبت‌نام
2022-07-10
آخرین بازدید
موضوعات
244
نوشته‌ها
381
پسندها
1,285
امتیازها
373
سن
17
محل سکونت
HEYRAN

  • #1

مواد لازم:​

– یک دوم فنجان برنج

– ۳ فنجان آب

– ۱ عدد زرده‌ی تخم مرغ بزرگ

– ۲ فنجان ماست ساده

– ۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

– ۱ فنجان آب

– ۱ قاشق چایخوری نمک

– کمی فلفل سفید

– ۲ قاشق غذاخوری کره

– ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک

– ۱ قاشق چایخوری پره‌های فلفل قرمز تند (اختیاری)

– جهت تزئين: ۲ جوانه‌ی نعناع تازه

غذای ترکیه ای چوربا / آش یایلا

طرز تهیه:​

۱. مواد لازم را فراهم کنید.

۲. ابتدا، برنج را در یک قابلمه‌ی دربسته با سه فنجان آب مخلوط کنید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید، در ظرف را بپوشانید، و برنج را تا زمان نرم شدن بپزید.

۳. در کاسه‌ای جداگانه، تخم مرغ، ماست ساده، آرد، و ۱ فنجان آب را با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و حالت خامه‌ای پیدا کند. حتما حواس‌تان باشد هیچ برجستگی آرد یا ماستی درون آن وجود نداشته باشد.

۴. با استفاده از همزن، مخلوط آب-برنج را مخلوط کنید و مخلوط ماست-آب را اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید. سپس، نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. بگذارید مخلوط تا زمان بخار کردن گرم شود. به آرام زدن ادامه دهید بدون آنکه بگذارید سوپ به جوش بیاید و سر ریز کند. اگر سوپ بیش از حد غلیظ شد که چکه نکرد، کمی آب بیشتر به آن اضافه کنید.

۵. در ظرفی جداگانه، کره را آب و نعناع خشک را اضافه کنید. کاملا هم بزنید و از روی حرارت خیلی سریع بردارید. کره و نعناع را به سوپ اضافه کنید و تا زمان ترکیب شدن کامل به زدن ادامه دهید. هر کاسه سوپ را با جوانه‌ی برگ‌های تازه‌ی نعناع تزئين کنید.

۶. اگر دوست دارید، می توانید کره و نعناع را جدا هم نگه دارید و پیش از سرو کردن روی سوپ بپاشید. اگر می‌خواهید سوپ‌تان ادویه‌ی بیشتری داشته باشد، به انتخاب خودتان ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز تند را به کره همراه با نعناع اضافه کنید.

۷. سرو نمایید و لذت ببرید.

امیدواریم از این ۷ دستور پخت غذای ترکیه ای بهره مند شده باشید. نوش جان!
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین