- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- برنج نیم دانه نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- دوغ محلی 2 لیتر
- گشنیز 300 گرم
- تره 300 گرم
- سیر تازه 2 الی 3 حبه
- نخود یک کاسه
- پودر نعنا خشک
- روغن به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
سپس قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری آب بریزید و نخود هایی که از شب قبل خیس خورده اند را درون آن بریزید و بگذارید تا به مدت 2 ساعت بپزنند سپس آن ها را آبکش کرده و آب نخود ها را دور بریزید.
گشنیز و تره ها را به همراه سیر با آب سرد به خوبی بشویید و بعد گشنیز و تره ها را پاک کنید و آن ها را به صورت ریز و یکدست خرد کنید. سیر ها را نیز پس از شستن پوست بگیرید و به شکل ساطوری شده خرد کنید و بعد سیر و سبزی ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
برنج خیس شده را برداشته و آب آن را دور بریزید سپس آن را یا زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید. دوغ محلی خنک را درون قابلمه ای بریزید دقت کنید دوغی را که انتخاب می کنید باید حتماً سرد باشد سپس مخلوط برنج و زرده را به دوغ اضافه کنید و آن ها را روی گاز قرار دهید و چندین بار به طور مداوم آن ها را به آرامی هم بزنید تا دوغ به جوش بیاید و برنج نرم تر شود.
پس از آن که دوغ به جوش آمد ابتدا نخود های پخته شده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط سبزیجات و سیر را به دوغ اضافه کرده و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید تا آش شما غلیظ تر شود.
زمانی که آش شما غلیظ تر شد سپس مقداری به آن فلفل اضافه کنید و درب قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا هم رنگ سبزی ها تغییر نکند و هم آش خیلی خوب جا بیفتد.
درون ماهتابه ای مقدار تقریباً زیادی روغن بریزید و پودر نعنا خشک را به مدت فقط 30 ثانیه تا 1 دقیقه در آن سرخ کنید تا فقط رنگ نعنا دربیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
پس از آن که آش به خوبی جا افتاد زیر آن را خاموش کنید و داخل ظرف های مورد نظر خود بریزید و با نعنا داغ آن را تزیین کنید. آش شما آماده است.
نام موضوع : طرز تهیه آش دوغ
دسته : آموزش آشپزی