. . .

آموزش طرز تهیه آش دوغ

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • برنج نیم دانه نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • دوغ محلی 2 لیتر
  • گشنیز 300 گرم
  • تره 300 گرم
  • سیر تازه 2 الی 3 حبه
  • نخود یک کاسه
  • پودر نعنا خشک
  • روغن به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
ابتدا از شب قبل نخود ها را با آب سرد به خوبی بشویید و بعد درون ظرفی مقداری آب بریزید و بعد نخود ها را در آب بریزید و بگذارید تا خوب خیس بخورند در طول این مدت چندین بار آب نخود ها را عوض کنید تا هم نفخ آن ها گرفته شود و هم هنگام پختن راحت تر پخته شوند. برنج را نیز با آب سرد بشویید و 2 ساعت آن را نیز در آب بریزید و بگذارید تا خیس بخورد.
سپس قابلمه ای را برداشته و درون آن مقداری آب بریزید و نخود هایی که از شب قبل خیس خورده اند را درون آن بریزید و بگذارید تا به مدت 2 ساعت بپزنند سپس آن ها را آبکش کرده و آب نخود ها را دور بریزید.

گشنیز و تره ها را به همراه سیر با آب سرد به خوبی بشویید و بعد گشنیز و تره ها را پاک کنید و آن ها را به صورت ریز و یکدست خرد کنید. سیر ها را نیز پس از شستن پوست بگیرید و به شکل ساطوری شده خرد کنید و بعد سیر و سبزی ها را با یکدیگر مخلوط کنید.
برنج خیس شده را برداشته و آب آن را دور بریزید سپس آن را یا زرده ی تخم مرغ مخلوط کنید. دوغ محلی خنک را درون قابلمه ای بریزید دقت کنید دوغی را که انتخاب می کنید باید حتماً سرد باشد سپس مخلوط برنج و زرده را به دوغ اضافه کنید و آن ها را روی گاز قرار دهید و چندین بار به طور مداوم آن ها را به آرامی هم بزنید تا دوغ به جوش بیاید و برنج نرم تر شود.

پس از آن که دوغ به جوش آمد ابتدا نخود های پخته شده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط سبزیجات و سیر را به دوغ اضافه کرده و خوب آن ها را با یکدیگر هم بزنید تا آش شما غلیظ تر شود.
زمانی که آش شما غلیظ تر شد سپس مقداری به آن فلفل اضافه کنید و درب قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا هم رنگ سبزی ها تغییر نکند و هم آش خیلی خوب جا بیفتد.
درون ماهتابه ای مقدار تقریباً زیادی روغن بریزید و پودر نعنا خشک را به مدت فقط 30 ثانیه تا 1 دقیقه در آن سرخ کنید تا فقط رنگ نعنا دربیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
پس از آن که آش به خوبی جا افتاد زیر آن را خاموش کنید و داخل ظرف های مورد نظر خود بریزید و با نعنا داغ آن را تزیین کنید. آش شما آماده است.
 
نام موضوع : طرز تهیه آش دوغ دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین