. . .

آموزش آش کشیده یا همون آش ماست

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1



مواد لازم
200 گرم رشته آش
2 پیمانه ماست کمتر یا بیشتر به دلخواه
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
نعنا یا ترجیحا پونه مقداری
پیاز داغ
مراحل

اول پیاز و سیر رنده شده و نعنا یا پونه رو به ماست همزده اضافه کنین بزارین چن ساعت بمونه تا به قول معروف جا بیفته

بزارین آب جوش بیاد رشته ها رو اضافه کنین مزه کنین اگه لازم بود یکم نمک هم بزنین بزارین حسابی بجوشه تا نرم بشه

من یکی دوتا شلغمم رنده کردم ریختم تو قابلمه.البته این جزو دستور نیست اما بنظرم خوشمزه میشه برای فصل سردم خوبه مخصوصا بچه ها که همینجوری شلغم نمیخورن

وقتی حسابی رشته ها نرم شدن و پختن بریزین تو آبکش تا آب اضافیش گرفته بشه و اضافه کنین به ماست

میتونین همون موقع سرو کنین اما به نظر من یه نیم ساعت یا بیشتر بهتر اگه زمان بدین خوشمزه تر میشه چون مزه ها به خورد رشته میره

و نکته آخر اینکه اصل این آش اینه که گفتم اما خود من دوست دارم اشم یکم ابدارتر باشه و اینکه رشته رو آبکش نمیکنم میزارم با آب خودش انقد بجوشه تا حسابی لعابدار و غلیظ شه و همونجوری به ماست اضافه میکنم

واخر هم اینکه پیاز داغ طعم فوق العاده ای به آش میده.آش بکشین تو ظرف و با پیاز داغ فراوون نوش جون کنین.به نظرم نعنا داغ هم گزینه ی خوبیه.من چون میخواستم شام سبک باشه پیاز داغ درست نکردم

میتونید روی آش از قمیمه ریزه هم استفاده کنی که بسیار حوشمزه میشه

نوش جون
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین