. . .

آموزش ‍ آش خرفه

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1



مواد لازم برای۶ نفر

خرفه ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
آرد سبوس دار (جو یا گندم) ۱ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
کشک به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
نعنا داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- حبوبات را از قبل خیس می کنیم. خرفه را خرد کرده و مدتی با آب کم و مقداری نمک می پزیم.
۲- لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لپه گذشت ، عدس را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم کاملا پخته و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
۳- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه، زنجبیل و فلفل تفت می دهیم و نیمی از آن را به آش اضافه می کنیم.
۴- آرد را با ۳ لیوان آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنیم سپس عصاره آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم.
۵- از زمانی که عصاره آرد را اضافه می کنیم، باید مواد را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
۶- در آخر کشک را به میزانی که دوست داریم به آش اضافه می کنیم و یا می توان کشک را در زمان سرو اضافه کرد.
۷- پس از کشیدن آش، آن را با کشک، نعناع و پیاز داغ تزئین می کنیم.
 
نام موضوع : ‍ آش خرفه دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین