Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
گوشت چرخ کرده 300 گرام
پیاز یک عدد
نان تست 3 عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک، مرج و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه کباب انگشتی ابتدا باید نانهای تست را در مقدار کمی آب تر کنید تا نرم شوند. به کمک قاشق نان ها را نرم کنید. در کاسه ای گوشت را بریزید و پیاز را روی گوشت رنده کنید.
سپس نان های نرم شده، تخم مرغ، نمک و مرج را به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با دست اندازه یک چارمغز از مواد بردارید و آنها را مثل دوک شکل دهید. همه مواد را به همین صورت آماده کنید در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس کباب انگشتی را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. هر دو طرف کبابها را در روغن سرخ کنید و آن ها را در بشقاب بچینید و با نان یا برنج میل کنید.
نام موضوع : کباب انگشتی
دسته : آموزش آشپزی