. . .

آموزش آدانا کباب کوبیده استانبول

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


++مواد لازم

👈گوشت گوساله 700 گرام
👈گوشت گوسفندی 300 گرام
👈سیر یک حبه
👈پیاز 2 عدد متوسط
👈مرچ سرخ 1 قاشق چای خوری
👈مرچ سیاه 1 قاشق چای خوری
👈رب مرچ تند (یا سس فلفل تند) 1 قاشق غذاخوری
👈جعفری خرد شده یک دسته کوچک

👌طرز تهیه:
پیاز ها را ریز خرد کرده، آب پیاز ها را گرفته و در یک کاسه بریزید.
سیر را له کرده، به پیاز اضافه کنید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفندی مخلوط کنید.
مرچ سیاه، مرچ تند، رب مرچ را هم به مواد اضافه کنید.
جعفری ها را خرد کرده و آنها را هم به مواد اضافه کنید.
مواد را بعد از اینکه ورز دادید و خوب مخلوط کردید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
طبقه مخصوص کباب کوره را با چربی دنبه گوشتی که خریداری کرده اید یا مسکه چرب کنید.
کوره را با 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
گوشت های اماده شده را به سیخ بزنید.
روی طبقه سیمی اجاق سیخ ها را بچینید و به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. نوش جان

نکته:
چرب کردن صفحه سیمی کوره باعث میشود کباب ها لذیذ تر شوند. برای چرب کردن میتوانید از چربی دنبه استفاده کنید.
یک سینی زیر صفحه سیمی اجاق بگذارید تا چربی هنگام پخت به فر (کوره) نریزد.
این کباب را هم با سیخ چوبی هم سیخ معمولی می توانید درست کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین