. . .

آموزش لول کباب با چاشنی آب انار

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

کباب گرجی ( کبابی ) یک وعده غذایی بسیار محبوب در گرجستان است که می توان آن را با انواع ادویه جات به عنوان چاشنی کباب مصرف کرد .

در این دستورالعمل غذایی طریقه درست کردن کباب گرجی که در نان لواش پیچیده می شود و از دانه و آب انار برای چاشنی آن استفاده می شود نشان خواهیم داد .

همچنین دستورالعمل امروز شامل طرز تهیه سس گوجه تند مخصوص کباب گرجی خواهد بود .

مواد لازم :

4 عدد نان لواش نازک
دیگر مواد تشکیل دهنده : (600 گرم گوشت خوک / گاو مخلوط و چرخ شده ، 1 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، 1 قاشق چایخوری سماق ، 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، 1 عدد پیاز متوسط قرمز، 1عدد پیاز متوسط سفید ، 100 گرم آرد (برای پوشش کباب) 2 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری از شنبلیله خشک ، نمک (مقدار وابسته به ترجیح شخصی)، 2 قاشق چایخوری آب انار، دانه انار (برای چاشنی زدن) و 4-5 قاشق چایخوری روغن (برای سرخ کردن کباب).

آماده سازی:

ریز ریز کردن کامل پیاز سفید و اضافه کردن آن با مواد تشکیل دهنده دیگر (به جز آرد، روغن، دانه انار و پیاز قرمز) به یک کاسه جهت مخلوط کردن . جهت مخلوط کردن از قاشق چوبی استفاده کنید . مخلوط باید کاملا شکل بگیرد.

سطح کار را با آرد پوشانده و مواد را مانند شکل به طول 15 cm درآورید.

جهت آغشته شدن سطح کباب با آرد آنرا روی آرد بغلطانید .

4-5 قاشق روغن را درون تابه ریخته و حرارت دهید . وقتی روغن کاملا داغ شد کباب ها را در روغن گذارید و آنها را روی حرارات متوسط و هر طرف را حدود 10 دقیقه سرخ نمائید .

کباب را روی نان قرار داده و سماق ، فلفل قرمز و پیاز خرد شده به آن بیافزائید و نان را با دقت رول کنید .

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی تند:

5 قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، 1 عدد پیاز متوسط، 1 حبه سیر، 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)، نیم قاشق چایخوری گشنیز خشک، نمک (مقدار وابسته به ترجیح شخصی) و 20 گرم جعفری تازه

آماده سازی:

ریز ریز کردن پیاز و جعفری تازه (نه بیش از حد ریز) و اضافه کردن، همراه با مواد دیگر، به یک کاسه جهت مخلوط کردن. اضافه کردن 50 میلی لیتر آب جوش .

مواد را با قاشق چوبی کاملا مخلوط کنید .

سرو:

کباب گرجی را با دانه انار و پیاز قرمز همراه با سس گوجه فرنگی تند سرو نمائید
 
آخرین ویرایش:

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین