Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم:
پیاز متوسط 4 عدد
لوبیا(سفید) 200 گرام
گوشت راسته 250 گرام
کچالو متوسط 1عدد
روغن زیتون الیت 4 قاشق غذاخوری
رب رومی 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
زرد چوبه به ميزان لازم
نمک و مرج به میزان لازم
طرز تهیه:
1. لوبیا(سفید) را 12ساعت تر کنید.درطول این مدت چندبار آب آن را تبدیل کنید.
2. سه عدد پیاز خلالی خردشده را در دیگ با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود
3. گچالو نگینی خردشده را به آن علاوه نموده و تفت دهید.
4. لوبیا را 2 تا 3 بار با کمی آب بجوشانید وآب آن را دور بریزید.
5. آن را به همراه آب به پیاز اضافه کنید تا بپزد. رب رومی، زردچوبه، نمک و مرج سرخ را نیز به آن علاوه نمایید.
6. همزمان گوشت را به صورت چنجه به قطعات کوچک خورد کنید. سپس آن را در ظرفی با یک پیاز رندهشده، نمک و مرج سیاه مخلوط کنید.
7. شصت دقیقه زمان دهید تا گوشت مزه دار شود. گوشت رابه سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.
8. هنگام سرو آن را در خوراک لوبیا بریزید و با روغن زیتون و آب لیمو ترش نوشجان کنید.
نام موضوع : لوبیا کباب
دسته : آموزش آشپزی