Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
کباب گرجی ( کبابی ) یک وعده غذایی بسیار محبوب در گرجستان است که می توان آن را با انواع ادویه جات به عنوان چاشنی کباب مصرف کرد .
در این دستورالعمل غذایی طریقه درست کردن کباب گرجی که در نان لواش پیچیده می شود و از دانه و آب انار برای چاشنی آن استفاده می شود نشان خواهیم داد .
همچنین دستورالعمل امروز شامل طرز تهیه سس گوجه تند مخصوص کباب گرجی خواهد بود .
مواد لازم :
4 عدد نان لواش نازک
دیگر مواد تشکیل دهنده : (600 گرم گوشت خوک / گاو مخلوط و چرخ شده ، 1 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، 1 قاشق چایخوری سماق ، 1 قاشق چایخوری گشنیز خشک، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، 1 عدد پیاز متوسط قرمز، 1عدد پیاز متوسط سفید ، 100 گرم آرد (برای پوشش کباب) 2 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری از شنبلیله خشک ، نمک (مقدار وابسته به ترجیح شخصی)، 2 قاشق چایخوری آب انار، دانه انار (برای چاشنی زدن) و 4-5 قاشق چایخوری روغن (برای سرخ کردن کباب).
آماده سازی:
ریز ریز کردن کامل پیاز سفید و اضافه کردن آن با مواد تشکیل دهنده دیگر (به جز آرد، روغن، دانه انار و پیاز قرمز) به یک کاسه جهت مخلوط کردن . جهت مخلوط کردن از قاشق چوبی استفاده کنید . مخلوط باید کاملا شکل بگیرد.
سطح کار را با آرد پوشانده و مواد را مانند شکل به طول 15 cm درآورید.
جهت آغشته شدن سطح کباب با آرد آنرا روی آرد بغلطانید .
4-5 قاشق روغن را درون تابه ریخته و حرارت دهید . وقتی روغن کاملا داغ شد کباب ها را در روغن گذارید و آنها را روی حرارات متوسط و هر طرف را حدود 10 دقیقه سرخ نمائید .
کباب را روی نان قرار داده و سماق ، فلفل قرمز و پیاز خرد شده به آن بیافزائید و نان را با دقت رول کنید .
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی تند:
5 قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، 1 عدد پیاز متوسط، 1 حبه سیر، 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری)، نیم قاشق چایخوری گشنیز خشک، نمک (مقدار وابسته به ترجیح شخصی) و 20 گرم جعفری تازه
آماده سازی:
ریز ریز کردن پیاز و جعفری تازه (نه بیش از حد ریز) و اضافه کردن، همراه با مواد دیگر، به یک کاسه جهت مخلوط کردن. اضافه کردن 50 میلی لیتر آب جوش .
مواد را با قاشق چوبی کاملا مخلوط کنید .
سرو:
کباب گرجی را با دانه انار و پیاز قرمز همراه با سس گوجه فرنگی تند سرو نمائید
آخرین ویرایش:
نام موضوع : لول کباب با چاشنی آب انار
دسته : آموزش آشپزی