. . .

آموزش کباب پنجابی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان
آب انبه ۱لیوان
ماست چکیده : یه پیمونه
سیر له شده و خمیری : ۲حبه
زنجفیل تازه رنده شده : ۲قاشق چایخوری
گرام ماسالا : ۲قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر : ۶قاشق سوپخوری
کره ذوب شده : ۳قاشق سوپخوری
چات ماسالای آماده : یک قاشق کباب کباب پنجابی غذایی خوش خوراک و البته کمی تند که کمی تنوع به مهمانی های رسمی شما می دهد. این دستور تهیه هندی مربوط به ایالت پنجاب است که امروزه در مرز غربی هند و مرز شرقی پاکستان قرار دارد. دستور پایه ای است که از قرن ۱۶ میلادی تغییری نکرده و تنها تغییر آن اضافه شدن ادویه های تند و چیزی است که اکنون به نام چات ماسالا (chaat masala) در اکثر نقاط هند و پاکستان موجود است.
چات ماسالا مخلوطی از ادویه های تند و ترش است که اکثر هندی ها آن را از بازار می هم در هند و هم در پاکستان برای تهیه این کباب از روغن خردل استفاده می کنند
طرز تهیه:
ابتدا ماست چکیده و آب انبه رو با هم مخلوط کنیدو آن را در کاسه متوسطی بریزید.
روغن زیتون نمک فلفل قرمز سیر زنجفیل و گرام ماسالا را به آن افزوده و با همزن به خوبی مخلوطشان می کنیم. گوشت را که به صورت تکه های مربعی خرد کنید ،دوباره هم می زنیم. روی مواد را پوشانده و در طول شب یا برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم.
کباب پز را از قبل گرم می کنیم.
تکه های گوشت را به طور مساوی بین سیخ هاتقسیم می نماییم. موادی را که گوشت را در آن خوابانده بودیم از روی گوشت ها پاک می کنیم و روی ذغال کباب می کنیم
پ ن :
چات ماسالا مخلوطی از ادویه های تند و ترش است که اکثر هندی ها آن را از بازار می خرند.
هم در هند و هم در پاکستان برای تهیه این کباب از روغن خردل استفاده می کنند که طعم جالبی به آن می دهد.
چات ماسالا (chaat masala) را می توان از هر مغازه هندی تهیه کرد. این ادویه مخلوطی از چاشنی هاست که شامل پودر انبه ترش زیره برشته شده فلفل قرمز و ادویه های دیگر می شود. این ادویه طعم ترش و تندی را به غذا اضافه می کند ولی حتماً لازم نیست از آن استفاده نمایید. در صورت امکان فقط کمی فلفل قرمز و تعدادی دانه زیره برشته شده و مقداری آب لیمو ترش تازه روی غذا بریزید. می توان گفت چات ماسالا نقش سماق را در ایران بازی می کند
 
نام موضوع : کباب پنجابی دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین