. . .

آموزش مربای توت سیاه

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:
شکر :1کیلو
توت سیاه:1 کیلو
آب لیموترش:1 ق چ

طرز تهیه:
توت سیاه را بشویید و دم آنها را با قیچی جدا کنید ـ شکر را لابلای آنها بریزید درظرف را ببندید بگذارید حداقل 12 ساعت در یخچال بماند تا آب بندازه ـ
بعد از این مدت مخلوط شکر و توت سیاه را در دیگ بریزید با حرارت متوسط تا بجوشه ـ مرتب کف روی مربا را بگیرید. ـ 15 دقیقه که جوشید اگه دیدید زیادی رقیقِ توت سیاه ها را به کمک کفگیر بیرون بیارید بگذارید شربت کمی بجوشه تا غلیظ شود معمولا برای جوش آمدن شربت 20 الی 25 دقیقه کافیه ـ توت های سیاه را بیرون آوردیم که له نشوند ـ
به آب هم نیازی نیست خودِ توت سیاه ها آب میندازن ـ البته اگه شربت میخواید داشته باشید نصف گیلاس آب همان اول که روی اجاقِ اضافه کنید ـ به غلظت مورد نظر که رسید 1 ق چ آبلیمو را اضافه کنید دو دقیقه ماند اجاق را خاموش کنید ـ آبلیمو برای اینه که احیاناً شکرک نزنه ـ همیشه سعی کنید برای تهیه ی مربای با کیفیت از 1 کیلو توت و یا هر میوه دیگری استفاده کنید ـ بسیار خوشمزه ست.
 
نام موضوع : مربای توت سیاه دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین