Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
✅توت فرنگی 1کیلو
✅شکر 1کیلو
✅آبلیمو 2قاشق غذاخوری
👈طرز تهیه:
_دم توت فرنگی ها بگیرید، بشویید و از وسط نصفشان کنید.
_توت فرنگی ها را در قابلمه بریزید و شکر را لابلای توت ها بریزید و 24ساعت بگذارید در یخچال بماند تا توت فرنگی ها آب بیندازد.
_روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید.
_موقع جوشیدن کف روی مربا را بگیرید.
_پس از اینکه شربت جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
_در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و "حتما" این کار را در انتهای پخت انجام بدهید که مربا تیره نشود.
✔پیشنهاد میکنم در انتهای پخت نوک قاشق چایخوری پودر وانیل هم اضافه کنید.
✔در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربا تیره نشود.
🔶نشانه قوام آمدن مربا:
مقداری از شربت را در قاشق بریزید اگه بعد از سرد شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که قوام آمده.
🔶دلایل کپک زدن مربا:
شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد.
نام موضوع : 🍓مربا توت فرنگی🍓
دسته : آموزش آشپزی