. . .

آموزش مربای کیوی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم

کیوی تقریباً رسیده و سفت= سه کیلو

شکر= ۵/۲ تا ۳ کیلو

آب= سه لیوان

وانیل =یک سوم قاشق چایخوری

کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در دیش نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن ۲۰- ۲۵ دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، ۲ قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید نکات تغذیه ای :عده ای از متخصصین بر این عقیده اند که برای پیشگیری از تب، ناراحتی های معده و روده، بی حالی و خستگی، سرفه های شدید و زکام که در اثر وجود باکتریها بروز می کند، مصرف کیوی ، سیستم حفاظتی بدن را تقویت می کند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید .وجود استرس ، مواد مضر محیط اطراف و کمبود خواب در زندگی روزمره، روی بدن انسان اثرات بدی می گذارد. هر کس که می خواهد به این وضع گرفتار نشود، در روز ۴ عدد کیوی بخورد.
 
نام موضوع : مربای کیوی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین