. . .

آموزش 🍓مربا توت فرنگی🍓

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


✅توت فرنگی 1کیلو
✅شکر 1کیلو
✅آبلیمو 2قاشق غذاخوری

👈طرز تهیه:

_دم توت فرنگی ها بگیرید، بشویید و از وسط نصفشان کنید.
_توت فرنگی ها را در قابلمه بریزید و شکر را لابلای توت ها بریزید و 24ساعت بگذارید در یخچال بماند تا توت فرنگی ها آب بیندازد.
_روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید.
_موقع جوشیدن کف روی مربا را بگیرید.
_پس از اینکه شربت جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
_در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و "حتما" این کار را در انتهای پخت انجام بدهید که مربا تیره نشود.
✔پیشنهاد میکنم در انتهای پخت نوک قاشق چایخوری پودر وانیل هم اضافه کنید.
✔در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربا تیره نشود.
🔶نشانه قوام آمدن مربا:
مقداری از شربت را در قاشق بریزید اگه بعد از سرد شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که قوام آمده.
🔶دلایل کپک زدن مربا:
شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
77

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین