- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- اسفناج خرد شده 300 گرم
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- قارچ 200 گرم
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیب زمینی 500 گرم
- پنیر پیتزا 1 بسته
- رب 1 قاشق غذا خوری
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- سیر تازه 5 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سیر و فلفل دلمه ای ها را بشویید بعد سیرها را خیلی ریز خرد کنید فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به همراه 1 قاشق غذا خوری رب به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
اسفناج ها را با آب سرد کاملا بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود سپس تخته آشپزخانه را آورده و اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و اسفناج ها را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. بعد اسفناج ها را به مواد گوشت اضافه و با هم مخلوط کنید و پس از مقداری تفت دادن حرارت زیر ماهیتابه را خاموش کنید.
سیب زمینی های شسته شده را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید و روی حرارت در آب و نمک نیم پز کنید سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کاملا آرد در شیر حل شود سپس کره و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و زمانی که سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
کف یک ظرف نسوز و نچسب را با روغن چرب کنید یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید سپس به ترتیب یک لایه از مایه گوشت، قارچ های ورقه شده، سس و در آخر یک لایه پنیر پیتزا بریزید. اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. با کاغذ فویل ظرف را بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بگذارید تا پنیرها طلایی شوند. می توانید از تابه دو طرفه برای پخت گراتن اسفناج روی گاز هم استفاده کنید.
نام موضوع : طرز تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی
دسته : آموزش آشپزی