. . .

آموزش طرز تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • اسفناج خرد شده 300 گرم
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • قارچ 200 گرم
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • سیب زمینی 500 گرم
  • پنیر پیتزا 1 بسته
  • رب 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سیر تازه 5 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برای تهیه گراتن اسفناج ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را بگیرید سپس به صورت نگینی و ریز خرد کنید. در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید و پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند. ادویه ها و نمک را اضافه کنید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
سیر و فلفل دلمه ای ها را بشویید بعد سیرها را خیلی ریز خرد کنید فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به همراه 1 قاشق غذا خوری رب به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
اسفناج ها را با آب سرد کاملا بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن ها کشیده شود سپس تخته آشپزخانه را آورده و اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و اسفناج ها را داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. بعد اسفناج ها را به مواد گوشت اضافه و با هم مخلوط کنید و پس از مقداری تفت دادن حرارت زیر ماهیتابه را خاموش کنید.

سیب زمینی های شسته شده را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید و روی حرارت در آب و نمک نیم پز کنید سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید.
آرد و شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کاملا آرد در شیر حل شود سپس کره و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و زمانی که سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
کف یک ظرف نسوز و نچسب را با روغن چرب کنید یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید سپس به ترتیب یک لایه از مایه گوشت، قارچ های ورقه شده، سس و در آخر یک لایه پنیر پیتزا بریزید. اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. با کاغذ فویل ظرف را بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بگذارید تا پنیرها طلایی شوند. می توانید از تابه دو طرفه برای پخت گراتن اسفناج روی گاز هم استفاده کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین