- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- هلو 3 کیلو
- آب به مقدار لازم
- شکر یک فنجان چای خوری برای هر شیشه (معادل نصف لیوان فرانسوی)
در این مرحله هلوها را داخل شیشه های استریل و خشک بریزید شیشه را خوب تکان دهید و چند بار به سطح بکوبید تا میوه ها جا به جا شوند و فضای اضافه بیش از حد بین میوه ها نباشد. شیشه ها را با آب جوشیده خنک پر کنید و در هر شیشه یک فنجان چای خوری شکر بریزید. مقداری از شربت را بچشید و شکر را با توجه به ذائقه خود و شیرینی میوه اضافه کنید. در کل کمپوت نباید خیلی شیرین باشد. شیشه ها که کامل پر شد، درب فلزی آن ها را محکم ببندید و درون قابلمه ای بچینید، قابلمه را با آب شیر پر کنید تا جایی که شیشه ها داخل آب باشند بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
از زمانی که به نقطه جوش رسید 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا شیشه ها داخل آب جوش بمانند سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشه ها کمی خنک شوند بعد شیشه ها را از آب خارج کنید و به صورت وارونه روی سطحی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. شیشه ها را بعد از خنک شدن به یخچال انتقال دهید و تا قبل از باز شدن درب شیشه، حدود 6 ماه قابل نگهداری هستند و در صورتی که در شیشه باز شد ظرف چند روز باید مصرف شوند.
در صورت تمایل می توانید آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل و اجازه دهید مخلوط سرد شود سپس شیشه ها را با آن پر کنید. همچنین می توانید آب و شکر را مخلوط کنید، روی شعله قرار دهید و هلوها را به آن اضافه کنید و حدود 15 تا 25 دقیقه، تا زمانی که نرم شوند با شعله متوسط بجوشانید سپس در شیشه بریزید و ظرف یک هفته مصرف کنید. این روش قابلیت نگهداری طولانی مدت ندارد.
نام موضوع : طرز تهیه کمپوت هلو
دسته : آموزش آشپزی