. . .

آموزش طرز تهیه کمپوت گوجه سبز لذیذ

تالار آموزش آشپزی

PishOoO

رمانیکی نقره‌ای
رمانیکی
شناسه کاربر
314
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-21
آخرین بازدید
موضوعات
113
نوشته‌ها
834
راه‌حل‌ها
64
پسندها
3,007
امتیازها
591

  • #1
کمپوت گوجه سبز هم خوشمزه است و هم راحت و سریع درست می شود. مزه ای ترش و شیرین داردبرای افرادی که معده حساس به میوه خام یا ترش دارند، مناسب است. این کمپوت را به عنوان دسر و میان وعده می توانید میل نمایید.

مواد لازم برای کمپوت گوجه سبز

  • گوجه سبز ۱ کیلوگرم
  • آب ۱۰ لیوان
  • شکر ۳ لیوان

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز

گوجه سبز هارا میشوریم. داخل قابلمه میریزیم و رویش آب و شکر میریزیم. حرارت را ملایم میکنیم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت روی گاز باشد. وقتی گوجه سبزها نرم شد کمپوت شما آمادست.

نکات تهیه کمپوت گوجه سبز

  • برای تهیه کمپوت گوجه سبز از میوه رسیده، سالم و بدون لک استفاده کنید. زمان جوشیدن گوجه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه ها له شده و هسته آنها جدا می شود.
  • ده دقیقه تا یک ربع پخت کافی است. مثل مربا نیاز به قوام آمدن شربت ندارد. در صورت تمایل می توانید وانیل را با کمی گلاب یا ع×ر×ق هل جایگزین نمایید. وانیل قابل حذف است.
  • در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
  • می توانید گوجه سبز ها را با خلال دندان سوراخ کنید تا زمان پخت، کمتر شده و له نشوند. هرگز گوجه سبز ها را به شربت در حال جوش اضافه نکنید. افزودن گوجه سبز به شربت در حال جوش باعث افزایش زمان پخت کمپوت می شود و در نتیجه لایه رویی گوجه سبز ها له شده و مغز آن ها نپخته باقی می ماند. همین عامل باعث کپک زدن کمپوت خواهد شد.
  • کمپوت گوجه سبز خیلی زود له شده و ظاهر و رنگ ناخوشایندی پیدا می کند. افزودن کمی آب یخ هنگام جوشیدن کمپوت، باعث افزایش زمان ماندگاری و حفظ رنگ و ظاهر آن خواهد شد.
  • افزودن آبلیمو به کمپوت گوجه سبز مانع از کپک زدن آن می شود. کمپوت آلوچه سبز را می توانید به مدت ۳ الی ۴ ماه در یخچال نگهداری کنید البته به شرط اینکه کمپوت کاملا سرد شده، سپس در شیشه ریخته شود و شیشه مورد نظر برای نگهداری کمپوت کاملا تمیز و خشک باشد.
  • کمپوت گوجه سبز را می توانید به عنوان یک دسر و میان وعده خوشمزه مورد استفاده قرار دهید یا از آن برای تزیین انواع کیک، بستنی و ژله استفاده کنید.
 کمپوت گوجه سبز


مواد لازم برای تهیه کمپوت گوجه سبز روش دوم

  • گوجه سبز ۵۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • آب ۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کمپوت گوجه سبز روش دوم

شکر را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط آب و شکر را هم بزنید تا شکر در آب حل شود. وانیل را به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و هم بزنید، سپس گوجه سبز ها را اضافه کنید.

ظرف حاوی مواد را در مایکروفر قرار داده و آن را روی ۷ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۷ دقیقه، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، کمپوت را هم بزنید و مجددا آن را در مایکروفر قرار دهید. این بار مایکروفر را روی ۵ دقیقه با قدرت ۷۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۵ دقیقه کمپوت گوجه سبز آماده است.

می توانید آن را در ظرف سرو ریخته و به صورت داغ سرو کنید یا در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس مورد استفاده قرار دهید. تهیه کمپوت آلوچه در مایکروفر در حفظ رنگ و بافت گوجه سبز تاثیر داشته و باعث بهتر شدن شکل ظاهری کمپوت می شود.


خواص کمپوت آلوچه

  • رفع تشنگی
  • خنک شدن بدن در هوای گرم
  • کمک به تنظیم قند خون
  • کمک به تنظیم چربی خون
  • ضد گرمازدگی
  • کمک به هضم غذا
  • تامین ویتامین سی مورد نیاز بدن
 
آخرین ویرایش:

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین