- شناسه کاربر
- 314
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 113
- نوشتهها
- 834
- راهحلها
- 64
- پسندها
- 3,007
- امتیازها
- 591
کمپوت گوجه سبز هم خوشمزه است و هم راحت و سریع درست می شود. مزه ای ترش و شیرین داردبرای افرادی که معده حساس به میوه خام یا ترش دارند، مناسب است. این کمپوت را به عنوان دسر و میان وعده می توانید میل نمایید.
ظرف حاوی مواد را در مایکروفر قرار داده و آن را روی ۷ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۷ دقیقه، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، کمپوت را هم بزنید و مجددا آن را در مایکروفر قرار دهید. این بار مایکروفر را روی ۵ دقیقه با قدرت ۷۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۵ دقیقه کمپوت گوجه سبز آماده است.
می توانید آن را در ظرف سرو ریخته و به صورت داغ سرو کنید یا در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس مورد استفاده قرار دهید. تهیه کمپوت آلوچه در مایکروفر در حفظ رنگ و بافت گوجه سبز تاثیر داشته و باعث بهتر شدن شکل ظاهری کمپوت می شود.
مواد لازم برای کمپوت گوجه سبز
- گوجه سبز ۱ کیلوگرم
- آب ۱۰ لیوان
- شکر ۳ لیوان
طرز تهیه کمپوت گوجه سبز
گوجه سبز هارا میشوریم. داخل قابلمه میریزیم و رویش آب و شکر میریزیم. حرارت را ملایم میکنیم و اجازه میدهیم حدود نیم ساعت روی گاز باشد. وقتی گوجه سبزها نرم شد کمپوت شما آمادست.نکات تهیه کمپوت گوجه سبز
- برای تهیه کمپوت گوجه سبز از میوه رسیده، سالم و بدون لک استفاده کنید. زمان جوشیدن گوجه ها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجه ها له شده و هسته آنها جدا می شود.
- ده دقیقه تا یک ربع پخت کافی است. مثل مربا نیاز به قوام آمدن شربت ندارد. در صورت تمایل می توانید وانیل را با کمی گلاب یا ع×ر×ق هل جایگزین نمایید. وانیل قابل حذف است.
- در صورتی که کمپوت را با طعم شیرین تر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
- می توانید گوجه سبز ها را با خلال دندان سوراخ کنید تا زمان پخت، کمتر شده و له نشوند. هرگز گوجه سبز ها را به شربت در حال جوش اضافه نکنید. افزودن گوجه سبز به شربت در حال جوش باعث افزایش زمان پخت کمپوت می شود و در نتیجه لایه رویی گوجه سبز ها له شده و مغز آن ها نپخته باقی می ماند. همین عامل باعث کپک زدن کمپوت خواهد شد.
- کمپوت گوجه سبز خیلی زود له شده و ظاهر و رنگ ناخوشایندی پیدا می کند. افزودن کمی آب یخ هنگام جوشیدن کمپوت، باعث افزایش زمان ماندگاری و حفظ رنگ و ظاهر آن خواهد شد.
- افزودن آبلیمو به کمپوت گوجه سبز مانع از کپک زدن آن می شود. کمپوت آلوچه سبز را می توانید به مدت ۳ الی ۴ ماه در یخچال نگهداری کنید البته به شرط اینکه کمپوت کاملا سرد شده، سپس در شیشه ریخته شود و شیشه مورد نظر برای نگهداری کمپوت کاملا تمیز و خشک باشد.
- کمپوت گوجه سبز را می توانید به عنوان یک دسر و میان وعده خوشمزه مورد استفاده قرار دهید یا از آن برای تزیین انواع کیک، بستنی و ژله استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گوجه سبز روش دوم
- گوجه سبز ۵۰۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- آب ۲ پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کمپوت گوجه سبز روش دوم
شکر را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و آب را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط آب و شکر را هم بزنید تا شکر در آب حل شود. وانیل را به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و هم بزنید، سپس گوجه سبز ها را اضافه کنید.ظرف حاوی مواد را در مایکروفر قرار داده و آن را روی ۷ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۷ دقیقه، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، کمپوت را هم بزنید و مجددا آن را در مایکروفر قرار دهید. این بار مایکروفر را روی ۵ دقیقه با قدرت ۷۰ درصد تنظیم کنید. پس از ۵ دقیقه کمپوت گوجه سبز آماده است.
می توانید آن را در ظرف سرو ریخته و به صورت داغ سرو کنید یا در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس مورد استفاده قرار دهید. تهیه کمپوت آلوچه در مایکروفر در حفظ رنگ و بافت گوجه سبز تاثیر داشته و باعث بهتر شدن شکل ظاهری کمپوت می شود.
خواص کمپوت آلوچه
- رفع تشنگی
- خنک شدن بدن در هوای گرم
- کمک به تنظیم قند خون
- کمک به تنظیم چربی خون
- ضد گرمازدگی
- کمک به هضم غذا
- تامین ویتامین سی مورد نیاز بدن
آخرین ویرایش:
نام موضوع : طرز تهیه کمپوت گوجه سبز لذیذ
دسته : آموزش آشپزی