. . .

آموزش طرز تهیه کمپوت زردآلو

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • زردآلو 2 کیلو
  • شکر 4 ق غذاخوری
  • آب به مقدار لازم
  • شیشه برای نگه داری کمپوت به مقدار لازم
ابتدا تمامی زردآلو ها را با آب سرد بشویید و سپس به آن ها مدتی زمان دهید تا کمی آب آن ها گرفته شوند و بعد تمامی آن ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید و دور بریزید. بعد از آماده سازی تمامی زردآلو ها ظرف های شیشه ای که برای نگهداری این کمپوت در نظر دارید را برداشته و سپس آن را با زردآلو هایی که آماده کرده اید پر کنید.
قابلمه ای را برداشته و سپس داخل آن آب را به همراه شکر بریزید و بعد ترکیب آن ها را با یکدیگر روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و زمان دهید تا شکر به آرامی داخل آب حل و شفاف شود و کمی شروع به جوشیدن کند. دقت داشته باشید که نیازی به زیاد جوشیده شدن آب نیست و همین که شکر به آرامی داخل آب حل شود و کمی آب شروع به جوشیدن کند کافی است و پس از آن می توانید قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را کنار بگذارید تا شربت شما خنک و آماده شود.

بعد از آماده سازی شربت نوبت اضافه کردن آن به ظرف های شیشه ای است پس به اندازه لب به لب شیشه ها را پر و آن را به ظرف های شیشه اضافه کنید و سپس درب فلزی ظرف ها را به صورت محکم و سفت ببندید. قابلمه ای برداشته و داخل آن را با مقداری آب به اندازه نصف شیشه ها پر کنید و بعد تمامی شیشه ها را داخل قابلمه قرار داده و سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و به آن زمان دهید تا آب داخل قابلمه شروع به جوشیدن کند و بعد از جوشیدن آب حرارت آن را کم کرده و 15 دقیقه دیگر به شیشه ها زمان دهید تا با حرارت ملایم مقداری بجوشند و کمپوت های شما به طور کامل آماده شوند. بعد از گذشت زمان گفته شده حرارت را خاموش کنید و سپس زمان دهید تا شیشه ها به آرامی داخل قابلمه خنک شوند و بعد از خنک شدن تمامی کمپوت ها را از قابلمه خارج کنید و ظرف تمامی آن ها را به مدت 2 ساعت به حالت وارونه قرار دهید تا کمپوت های شما هوا نکشند و پلمپ شوند و بعد از آن هم کمپوت های زردآلو خوشمزه شما آماده سرو هستند می توانید آن ها را مدتی داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که دوست داشتید آن ها را سرو و میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین