. . .

آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱/۳ پیمانه
  • آب ولرم ۱/۳ پیمانه
  • روغن مایع ۲ ق غذا خوری
  • شکر ۱ ق غذا خوری
  • نمک ۱ ق مربا خوری
  • خمیر مایه ۱ ق غذا خوری

مواد لازم برای مواد میانی

  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • اسفناج ۳۰۰ گرم
  • سس قرمز ۲ ق غذا خوری
  • سس هالوپینو یا سس تند ۲ ق غذا خوری
  • رب ۱ ق غذا خوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازم
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
ابتدا باید خمیر مایه را به همراه شکر و آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید و پف کند، داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ را به همراه شیر و روغن هم بزنید تا مخلوط شوند و بعد خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید و شروع کنید به اضافه کنید.

باید در ادامه کم کم آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع شود و بعد روی سطح آرد پاشی شده به مدت ۱۰ وزر دهید تا نرم و لطیف شود، حالا خمیر را به شکل توپ دربیاورید در جای نسبتا گرم به مدت ۱.۵ ساعت زمان دهید تا حجم آن دو برابر شود.

در ادامه باید اسفناج را تمیز کنید و بشورید و خرد کنید. داخل تابه بدون افزودن روغن اسفناج را تفت دهید تا نرم و آب اضافه آن کشیده و حجم اسفناج کم شود و بعد از روی حرارت بردارید. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید و بعد سس تند مورد نظر را به همراه رب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه زمان دهید و بعد اسفناج بخارپز شده را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را مخلوط کنید از تابه بردارید.

پف خمیر را با دست بگیرید و از خمیر دو عدد چانه بگیرید و با کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به اندازه قالب مورد نظر باز کنید و داخل قالب چرب شده قرار دهید و با چنگال روی آن چند ضربه بزنید و روی خمیر را کمی سس گوجه بزنید و از مواد اسفناج و مرغ روی خمیر بریزید و روی مواد کمی پنیر ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پیتزا مرغ و اسفناج پخته شود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین