- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۱ لیتر |
آرد برنج | ۳ قاشق غذاخوری |
گندم پوست کنده | ۲۰۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
ع×ر×ق نعنا | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
برای تهیه پودینگ گندم به روش مجلسی در ابتدای کار گندم را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی گندم را بپوشاند. در ادامه اجازه می دهیم گندم به مدت ۲ روز خیس بخورد.
پس از اینکه گندم به خوبی خیس خورد، آنرا آبکشی می کنیم و به همراه یک لیتر آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم گندم بپزد و به خوبی لعاب بیندازد.
پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه ۱ لیوان از شیر را به گندم اضافه کرده، سپس درب قابلمه را گذاشته و آنرا به مدت یک شب درون یخچال قرار می دهیم تا شیر جذب گندم شود.
پس از گذشت این زمان باقیمانده شیر را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم پودینگ به غلظت مناسب برسد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت پودینگ گلاب و ع×ر×ق را ترکیب می کنیم.
یک لیوان شیر به همراه آرد برنج را به ترکیب ع×ر×ق نعنا و گلاب اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه پودینگ را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی جا بیفتد.
برای اینکه پودینگ کاملا یکدست شود، می توانیم آن را با گوشتکوب برقی مخلوط کنیم. پس از اینکه پودینگ به غلظت مناسب رسید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. برای تزیین پودینگ از دارچین و خلال پسته استفاده می کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه پودینگ گندم
دسته : آموزش آشپزی