. . .

آموزش طرز تهیه ماهی سوخاری

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • ماهی قزل آلا پاک شده 2 عدد متوسط
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
  • زردچوبه، زنجبیل به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • پیاز 2 عدد متوسط
  • سیر 2 حبه
  • رزماری مقداری
  • زعفران دم کرده 6 ق غذا خوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید به مقدار لازم
  • پودر پانکو سوخاری به مقدار لازم
  • آبلیمو 2 ق غذا خوری
ابتدا ماهی ها را به خوبی با آب سرد بشویید و سپس آن ها را داخل ظرفی قرار دهید و به آن ها زعفران دم کرده را به همراه مقداری آبلیمو اضافه کنید و با دست شروع به مالش ماهی ها با مواد کنید و بعد درون ظرفی مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زنجبیل را به همراه مقداری پاپریکا بریزید و خوب با یکدیگر ادویه ها را ترکیب کنید و ترکیب آن ها را همه جای ماهی های خود بریزید و هر دو طرف آن ها را به خوبی مزه دار کنید و بعد پیاز ها و سیر ها را نیز به خوبی با آب شسته و پوست بگیرید سپس پیاز را به شکل خلالی شده و درشت خرد کنید و سیر ها را نیز به چند قسمت برش دهید و مقداری از آن ها را روی ماهی ها و مقداری از آن ها را زیر ماهی ها قرار دهید تا به خوبی همه جای ماهی ها را بپوشانند و داخل قسمت شکم ماهی ها نیز مقداری رزماری تازه قرار دهید و در آخر روی ظرف ماهی ها را با سلفونی به خوبی بپوشانید و بعد آن ها را برای مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی ها به خوبی مزه دار و آماده شوند.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و سپس به آن ها مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و آن ها با پشت چنگال به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها به خوبی از لختگی خود خارج شوند و ادویه ها نیز به خوبی با تخم مرغ ها ترکیب شوند و سپس آرد سفید را نیز مقداری درون بشقابی بریزید و پودر پانکو سوخاری را هم به همین شکل مقداری داخل بشقابی جداگانه بریزید.

پس از گذشت 3 ساعت که ماهی ها به خوبی با مواد مزه دار شدند آن ها را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پیاز و سیر ها را جدا کنید و سپس مقداری اول هر کدام آن ها را درون تخم مرغ فرو کنید و دو طرف آن ها را آغشته به تخم مرغ کنید و سپس آن ها را درون آرد سفید بغلتانید و دو طرف آن ها را که کمی به آرد سفید نیز آغشته کنید و مجدد آن ها را درون ظرف تخم مرغ ها کرده و در آخر نیز آن ها را درون ظرفی که پودر پانکو را ریخته بودید بغلتانید و خوب به پودر پانکو آن ها را آغشته کنید تا به خوبی دو طرف هر دو ماهی شما با پودر پانکو پوشانده شود.

ماهیتابه ای برداشته و درون آن مقداری روغن سرخ کردنی بریزید تا حوضچه روغنی داخل ماهیتابه درست شود و سپس ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز مقداری قرار دهید و زمان دهید تا روغن شما به خوبی گرم و آماده شود بعد ماهی های آغشته به مواد سوخاری را از قسمت پوست درون روغن داغ قرار دهید و شعله را ملایم قرار دهید تا دو طرف ماهی ها به آرامی سرخ و مغز پخت و آماده شود. دقت داشته باشید بهتر است که به هیچ عنوان درب ماهیتابه را نگذارید موقع سرخ کردن آن ها تا به خوبی ماهی ها سرخ و ترد شوند. بعد از آن ماهی ها سرخ و آماده می شود و ماهی سوخاری پفکی و رستورانی شما آماده سرو هستند میل کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین