تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و سپس به آن ها مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و آن ها با پشت چنگال به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها به خوبی از لختگی خود خارج شوند و ادویه ها نیز به خوبی با تخم مرغ ها ترکیب شوند و سپس آرد سفید را نیز مقداری درون بشقابی بریزید و پودر پانکو سوخاری را هم به همین شکل مقداری داخل بشقابی جداگانه بریزید.
پس از گذشت 3 ساعت که ماهی ها به خوبی با مواد مزه دار شدند آن ها را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پیاز و سیر ها را جدا کنید و سپس مقداری اول هر کدام آن ها را درون تخم مرغ فرو کنید و دو طرف آن ها را آغشته به تخم مرغ کنید و سپس آن ها را درون آرد سفید بغلتانید و دو طرف آن ها را که کمی به آرد سفید نیز آغشته کنید و مجدد آن ها را درون ظرف تخم مرغ ها کرده و در آخر نیز آن ها را درون ظرفی که پودر پانکو را ریخته بودید بغلتانید و خوب به پودر پانکو آن ها را آغشته کنید تا به خوبی دو طرف هر دو ماهی شما با پودر پانکو پوشانده شود.
ماهیتابه ای برداشته و درون آن مقداری روغن سرخ کردنی بریزید تا حوضچه روغنی داخل ماهیتابه درست شود و سپس ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز مقداری قرار دهید و زمان دهید تا روغن شما به خوبی گرم و آماده شود بعد ماهی های آغشته به مواد سوخاری را از قسمت پوست درون روغن داغ قرار دهید و شعله را ملایم قرار دهید تا دو طرف ماهی ها به آرامی سرخ و مغز پخت و آماده شود. دقت داشته باشید بهتر است که به هیچ عنوان درب ماهیتابه را نگذارید موقع سرخ کردن آن ها تا به خوبی ماهی ها سرخ و ترد شوند. بعد از آن ماهی ها سرخ و آماده می شود و ماهی سوخاری پفکی و رستورانی شما آماده سرو هستند میل کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.