. . .

آموزش طرز تهیه سالاد لبو و گردو

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چای خوری نمک درشت
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک دسته منداب (یک گیاه خوراکی یک ساله است که بومی مناطق مدیترانه می باشد و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شود) به صورت خرد شده
  • یک سوم فنجان گردو
  • یک چهارم فنجان سرکه
ابتدا فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.
چغندر ، روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری ، ¼ قاشق چای خوری نمک و 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک فول با هم مخلوط می کنیم و درون فر کبابی می کنیم به مدت 40 دقیقه.
سپس چغندر بو داده (لبو) ها را با منداب و گردو ها مخلوط می کنیم و سرکه ، روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری، ¼ قاشق چای خوری نمک و فلفل 1/8 قاشق چای خوری را در یک ظرف مخلوط می کنیم حال می توانیم این سالاد خوش طعم و سالم را سرو کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین