- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده
- دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
- نصف قاشق چای خوری نمک درشت
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک دسته منداب (یک گیاه خوراکی یک ساله است که بومی مناطق مدیترانه می باشد و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شود) به صورت خرد شده
- یک سوم فنجان گردو
- یک چهارم فنجان سرکه
چغندر ، روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری ، ¼ قاشق چای خوری نمک و 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک فول با هم مخلوط می کنیم و درون فر کبابی می کنیم به مدت 40 دقیقه.
سپس چغندر بو داده (لبو) ها را با منداب و گردو ها مخلوط می کنیم و سرکه ، روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری، ¼ قاشق چای خوری نمک و فلفل 1/8 قاشق چای خوری را در یک ظرف مخلوط می کنیم حال می توانیم این سالاد خوش طعم و سالم را سرو کنیم.
نام موضوع : طرز تهیه سالاد لبو و گردو
دسته : آموزش آشپزی